Unit Manager Mobiel regio Apeldoorn

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
30 x
snelcode info
2519618

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor een van onze klanten, zijn wij op zoek naar een Unit Manager mobiel.

Indien je solliciteert naar deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgever.Een Unit Manager leidt een gespecialiseerde, dienstverlenende unit met een eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van financieel resultaat, 'end-to-end' kwaliteit van de geleverde diensten en accountmanagement.

De omvang van zo'n unit is typisch 30-50 eigen medewerkers en 50-90 ingeleende medewerkers en/of extern belegde werkstromen ('outtasking' principe). Wegens een herschikking van taken in het Management Team is vacant de functie van Unit Manager Infra Bouw Mobiel.
De Unit Infra Bouw Mobiel is verantwoordelijk voor de aanleg of ombouw van complete bovengrondse mobiele opstelpunten door heel Nederland, met de belangrijkste Nederlandse mobiele operators als klant.

De Unit Manager Bouw Mobiel stuurt bekwaam op efficiency, kwaliteit, productiviteit en marge. Hij/zij weet de medewerkers daarbij te binden en te stimuleren tot continue, blijvende verbeteringen. Hij/zij is daarnaast als geen ander in staat de relatie en de verwachtingen van de klant te managen, en spot regelmatig kansen om die te vertalen in nieuwe en/of verbeterde dienstverlenings-concepten die rendabel kunnen worden uitgevoerd.

Opties:
- Functiegroep: directie/management

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507984

Deel deze advertentie met:
|