Consultant Interim Management & Professionals (17154) regi…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
FunktieMediair
type
aangeboden
adverteert sinds
19-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
020 - 504 20 20
gezien
69 x
snelcode info
2526373

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Organisatie
Met ruim 25 jaar ervaring in de zorg weet FunktieMediair wat er speelt en wat dat vraagt van bestuur, management en staf. De zorg verandert continue. Wij geloven dat verandering alleen tot stand komt door de inzet van de juiste mensen. Het doel van FunktieMediair is om onze klanten onbezorgd te laten veranderen door het aantrekken, inzetten en ontwikkelen van die mensen. Onze dienstverlening omvat recruitment, interim oplossingen en assessment & development. FunktieMediair werkt vanuit drie vestigingen met circa 60 medewerkers. Voor opdrachtgevers zijn we een betrouwbaar bureau dat vanuit ?partnership' maatwerkoplossingen biedt. Voor kandidaten zijn we persoonlijk in onze benadering. De cultuur van onze organisatie laat zich omschrijven als informeel, professioneel en kwaliteitsgericht met ruimte voor ondernemerschap en plezier. Eigenzinnig, ondernemend en verbindend zijn bij FunktieMediair geen holle frasen. Het zijn begrippen die door zowel medewerkers als opdrachtgevers echt worden beleefd en die het verschil maken in onze samenwerking en aanpak. Meer informatie over de organisatie vind je op

Functiebeschrijving
Voor het onderdeel interim management & professionals zoeken wij een commerci?le en gedreven consultant. Jij legt actief contacten in de zorgmarkt en bent in gesprek met (potenti?le) opdrachtgevers. Je signaleert kansen en verzilvert deze. Je bent in staat een netwerk van interim managers te onderhouden en te begeleiden wanneer zij bij onze klanten werken.

Functie-eisen
Commercieel, ondernemend en verbindendNaast aantoonbare commerci?le slagkracht en ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling, heb je een netwerk binnen de zorgsector. Academisch werk ? en denkniveau. Je bent een nieuwsgierige, initiatiefrijke en daadkrachtige persoonlijkheid die fungeert als sparringpartner van onze opdrachtgevers. Je hebt affiniteit met de zorg en bent bereid je op dit gebied te verdiepen.

Arbeidsvoorwaarden
Functie voor 4 of 5 dagen in een professioneel en bevlogen team, standplaats Amsterdam of Rotterdam. Goede arbeidsvoorwaarden. Reactie: Voor meer informatie en uw reactie kijk op , vacaturecode 17154 of bel Francijn Steffelaar 020-5042020.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: FunktieMediair
Tel nr: (+31) 020 - 504 20 20
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508172

Deel deze advertentie met:
|