Marktonderzoeker (junior/medior) regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
37 x
snelcode info
2526412

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Ben jij marketeer, marktonderzoeker en analist in ??n?
Nuon zoekt een talentvolle marktonderzoeker / concurrentie analist voor ??n van de meest vooruitstrevende en professionele Business Intelligence afdelingen van Nederland. Nuon biedt jou een uitdagende en internationale functie in de dynamische energiemarkt. Als marktonderzoeker / concurrentie analist adviseer en ondersteun je de B2C afdelingen binnen de Vattenfall groep, met als uiteindelijk doel het verbeteren van het commerci?le beleid en de dienstverlening.
Als marktonderzoeker / concurrentie analist ben je werkzaam binnen de afdeling Business Intelligence NL. Je werkt nauw samen met je collega's binnen BI (marktonderzoekers, concurrentieanalisten en marketing intelligence analisten) en met de afdelingen Sales en Marketing. Je denkt mee met het management, marketeers en salesmanagers, adviseert over, initieert en co?rdineert zelfstandig kwalitatief en kwantitatief markt- en concurrentieonderzoek. Daarnaast voer je zelf allerlei helikopter analyses uit door middel van de verkregen inzichten. Op basis van je bevindingen adviseer je op gebieden van marketing, communicatie, product- en dienstintroducties, prijsstelling, campagnes en dienstverlening.
Tevens werk je samen met collega's van de Duitse en Zweedse BI-afdelingen op internationale onderzoeken en projecten.Taken en verantwoordelijkheden

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren van klantperceptie, klantgedrag en concurrentie op basis van resultaten uit markt- en concurrentieonderzoek en database marketing. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

Adviseren over en co?rdineren van marktonderzoek en concurrentieanalyse
Ondersteunen en adviseren van de afdelingen Sales en Marketing, middels mondelinge en schriftelijke presentaties
Meedenken en adviseren over sales- en marketingvraagstukken
Meedenken en adviseren over internationale kansen en synergie op jouw werkgebied
Je profiel

Je bent een goede sparringpartner voor je interne opdrachtgevers en je collega's en je houdt van de vrijheid en diversiteit om van A tot Z betrokken te zijn; vanaf het bedenken wat de belangrijke vraagstukken zijn voor een volgende stap voorwaarts tot en met het effectief adviseren op basis van uitgevoerde onderzoeken en analyses. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

Academisch werk- en denkniveau
Enkele jaren relevante ervaring is een pr?
Ervaring in het uitvoeren en co?rdineren van marktonderzoek en ervaring met marktonderzoekstechnieken (kwalitatief en kwantitatief)
Sterk analytisch denkvermogen, creatief oplossingsvermogen en communicatief
Prima in staat zelfstandig en onder werkdruk te functioneren
Goede beheersing van Nederlands en Engels
Wat bieden we je

Wanneer je bij Nuon komt werken, kom je in een ondernemende, uitdagende en open cultuur terecht waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden daarnaast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martine van de Vorst van de afdeling Recruitment op telefoonnummer: 06 55 38 65 95.De organisatie

Nuon is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ruim 2,3 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, energiegerelateerde producten, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. Nuon is onderdeel van Vattenfall.Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508204

Deel deze advertentie met:
|