MS CRM Consultant - Noord Brabant - ?2300 - ?3300 P/M regi…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
Nigel Frank International
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
+ 44 191 230 1883
gezien
20 x
snelcode info
2526417

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Microsoft CRM Consultant - Noord Brabant - ?2300 - ?3300 P/M

Microsoft Dynamics CRM Consultant; voor een van de meest toonaangevende CRM Microsoft Gold Partners van Nederland ben ik op zoek naar een Microsoft Dynamics CRM Consultant.

Als MS Dynamics CRM Consultant zul je je bij dit bedrijf bezig houden met de consultancy, implementatie, het maatwerk, de service en support bij de klanten van de organisatie. Je zult alle kans krijgen om je verder te ontwikkelen en komt met de laatste technologieen te werken.

Naast de implementaties wordt de kans geboden je bezig te houden met de nieuwste CRM Online oplossingen voor dynamische en uitdagende nieuwe projecten.

Deze uiterst succesvolle Microsoft CRM Partner staat voor open communicatie in een informele sfeer, met een hecht team en een no-nonsense houding.

Er is enorm veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Naast uitdagende projecten, worden volledige certificering en een helder opstartplan geboden. Er staan vele grote projecten op de rol, dus uitdagingen ten over!

Wat wordt er gevraagd van de Functioneel Microsoft Dynamics CRM Consultant:

. Ervaring met Microsoft Dynamics CRM
. Communicatief sterk, gestructureerd en zelf lerend vermogen
. Klantgerichte en flexibele instelling

Vaardigheden:

Deze Microsoft Gold Partner is op zoek naar enthousiaste Functioneel Microsoft Dynamics CRM Consultant met een gedegen achtergrond in IT. Dit is een uitdagende en veelzijdige functie waar een positieve instelling en leergierigheid worden beloond met het uitvoeren van mooie, grote opdrachten en het behalen van certificeringen.

Wat wordt de Functioneel Microsoft Dynamics CRM Consultant geboden:

. Uitstekend salaris van 2300 - 3300 Euro bruto per maand
. Uitstekende arbeidsvoorwaarden
. Pensioensregeling
. Auto van de zaak
. Laptop, mobiele telefoon
. Flexibele werktijden
. Werken met de laatste technologieen
. Werken met CRM Online
. Certificeringen

Dit is een uitstekende kans om voor een zeer succesvolle en hechte organisatie te werken. Bovendien wordt er een stimulerende, informele werkomgeving geboden met voolop doorgroeimogelijkheden en alle ruimte tot certificering. Deze functie biedt een fantastisch salaris met uitstekende voorwaarden!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruik willen maken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar

Microsoft / Dynamics / Gold Partner / Consultant / Nederland / Microsoft Dynamics CRM / CRM / MS CRM / Dynamics / CRM 4.0 / CRM 2011 / Online / CRM Online / functioneel / functional / Noord Brabant / Utrecht / Zuid Holland / Arnhem / Nijmegen / Eindhoven / Venray / Veldhoven / Enschede / Apeldoorn / Den Bosch / Veenendaal / Elst / Tilburg / Breda / Rotterdam

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nigel Frank International
Tel nr: (+31) + 44 191 230 1883
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508209

Deel deze advertentie met:
|