Microsoft SharePoint Trainee-Gorinchem-Uitstekende begeleid…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
Nigel Frank International
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
+ 44 191 230 1883
gezien
21 x
snelcode info
2526418

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Microsoft SharePoint Trainee - Gorinchem - Uitstekende begeleiding!

Voor mijn klant, een ervaren en gevestigde IT organisatie en Microsoft Gold Partner ben ik zoek naar een enthousiaste junior Microsoft SharePoint Consultant.

Deze ambitieuze en succesvolle organisatie is altijd groeiende en biedt een uitstekend traineeship aan om als volwaardig professional mee te draaien binnen SharePoint projecten.

Kom je net van de hogeschool of van de universiteit en heb je ambitie om je op het snijvlak van techniek, business en IT te begeven? Dan is dit wellicht de uitdaging voor jou!

Als SharePoint Consultant werk je in een stimulerende werkomgeving met ervaren professionals. Je zult je kennis delen met organisaties uit verschillende branches en je begeleid op technisch vlak bij full-cycle implementaties op het gebied van SharePoint.

Het bedrijf biedt een uitstekend 'Young Professionals' programma aan, waarbij focus wordt gelegd op de technische kant van SharePoint.

Wat wordt er van de Junior SharePoint Consultant verwacht:

.HBO of Academisch opleidingsniveau
. Communicatief vaardig
. Gevoel voor IT en techniek
. Kennis van SharePoint en/of Document Management is een pre
. Gemotiveerd om traineeship met volle passie aan te gaan

Wat wordt de Junior SharePoint Consultant geboden:

. Uitstekend startsalaris, met veel doorgroeimogelijkheden
. Laptop
. Mobiele telefoon
. Certificeringen
. Volledig traineeship
. Studiegeld
. Informele en gezellige werkplek

Dit is de ideale kans om je professionele carri?re op een uitstekende manier te starten of voort te zetten. Met een fantastisch 'Young Professionals' programma en uitdagende projecten worden er bij dit bedrijf volop mogelijkheden geboden om je kennis te vergroten en je eerste professionele stappen in het bedrijfsleven te zetten.

Nigel Frank International is een MS Dynamics en SharePoint Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics en SharePoint banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics en SharePoint professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics en SharePoint professionals in contact te komen die nu of in de toekomst ge?nteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics en SharePoint kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar

Microsoft / Dynamics / Gold Partner / SharePoint / Java / Javascript / .NET / MOSS / Junior / Afgestudeerd / HBO / IT / ICT / Consultant / Support / Certificeringen / Document Management / Office 365 / Project Server / SharePoint 2010 / SharePoint 2013 / Utrecht / Gelderland / Noord Holland / Zuid Holland / Flevoland / Nieuwegein / Woerden / Amsterdam / Hilversum / Amersfoort / Gouda / Apeldoorn / Amstelveen / Alphen a/d Rijn / Zaltbommel

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nigel Frank International
Tel nr: (+31) + 44 191 230 1883
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508210

Deel deze advertentie met:
|