Network Designer regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
2526469

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als Network Designer ontwerp je uitbreidingen en wijzigingen op het netwerk van onze klant. Dit doe je volgens specificaties van onze klant, binnen het afgegeven budget en de afgesproken planning. Je bent de expert op het gebied van het netwerk en civiele techniek waardoor je voor onze klant en haar klant optimale designs kunt maken in termen van techniek, beschikbaarheid en kosten. Je communiceert met de aannemer over je designs waarbij je vragen beantwoord en er voor zorgt dat eventuele ontwerp wijzigingen op een juiste wijze worden doorgevoerd. Je zorgt voor een juiste controle en verwerking van de aannemer oplevering. Je rapporteert aan de Teamleider Network Construction.Je activiteiten Je bent het aanspreekpunt voor zowel collega's als leveranciers voor vragen over de technische zaken rondom de designs. Je werkt samen met een Projectleider en Project Support in een leverstraat zodat een structureel betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand werkniveau gewaarborgd blijft. Functioneel worden de Network Designer en project support aangestuurd door de projectleider. Je werkt samen met medewerkers van het COS, NOC, Sales en Sales Support en voor complexe projecten ook met een projectmanager.

Verantwoordelijkheden: Je meldt budgetoverschrijdingen bij het ontwerpen aan de projectleider. Je signaleert afwijkingen tussen opdracht en het realiseerbaar design aan de projectleider op basis van de vraag: "Kunnen we dit bouwen". Je ziet toe op een correcte naleving van de gemaakte afspraken met zowel collega's, aannemers en klanten door allen die bij jouw projecten betrokken zijn. Ook zie je er op toe dat de juiste processen worden gevolgd en systemen worden gebruikt. Je zorgt er voor dat de oplevering volgens design wordt opgeleverd en verwerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste en tijdige proces afhandeling en communicatie hierover. Bevoegdheden: Je bepaalt binnen het afgegeven budget het optimaal te bouwen design. Je maakt hiertoe keuzes tussen verschillende mogelijkheden. Je beoordeelt en accordeert de opleverde werkzaamheden op juiste verwerking en conformiteit met design. Je beoordeelt en accorderen de lasrevisies van de aannemers op juistheid en of de juiste keuzes zijn gemaakt. Taken: Je maakt designs voor netwerkuitbreidingen en mutaties binnen het budget, de designregels en de werkafspraken. Je wijzigt het design bij verandering van uitvoering en opdracht. Je controleert het uitgevoerde werk op basis van het design aan de hand van lasplannen en oplevering aannemer. Je verwerkt aangeleverde lasplannen in het netwerkbeheersysteem. Je bent het aanspreekpunt voor de aannemer en beantwoordt technische vragen over de designs. Je neemt deel aan projectgroepen en zorgt voor overdracht van en draagvlak voor afspraken binnen de eigen afdeling.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0501572

Deel deze advertentie met:
|