Commercieel Onderhandelaar Werving en Selectie bij Decom Te…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
2526470

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Personato is op zoek naar een Commercieel Onderhandelaar die aan de slag gaat als Recruiter bij Decom. Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven van (internationale) Telecom-, en ICT Specialisten voor de Detachering, zowel nationaal als internationaal. Dit dient te gebeuren . via diverse online kanalen waaronder eigen websites, Recruitment portals en social media. Je bent verantwoordelijk voor het cre?ren van naamsbekendheid binnen deze doelgroep. Decom werkt veel via linkedin en heeft de grootste linkedingroep van telecomprofessionals. In je functie krijg je veel vrijheid en en verantwoordelijkheid en is het aan jou om op en creatieve manier specialisten te werven.

Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van geschikte kandidaten door middel van social media, vacaturebanken en het inzetten van je netwerk; Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van alle diensten; Je organiseert, plant en voert gesprekken met klanten en kandidaten om zo een juiste match te kunnen maken; Je voert de onderhandelingen met opdrachtgevers; Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers; Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en probeert hierop in te spelen.

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0501573

Deel deze advertentie met:
|