All-Round SharePoint Consultant-Bussum-Uitstekende Voorwaar…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
Nigel Frank International
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
+ 44 191 230 1883
gezien
26 x
snelcode info
2529178

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

All-Round SharePoint Consultant - Bussum - Uitstekende Voorwaarden!

Voor een van de beste Microsoft Partners in Nederland ben ik per direct op zoek naar een SharePoint Consultant die zowel functionele als technische kennis met zich meebrengt.

Mijn klant is een Microsoft Gold Partner die verschillende Microsoft oplossingen aanbiedt. Denk hierbij aan Microsoft Dynamics AX, CRM en SharePoint.

Als All-Round SharePoint Consultant zal je bij dit bedrijf met veel zelfstandigheid aan het werk kunnen. Je zult voor meerdere klanten binnen tal van verschillende branches van begin tot eind verantwoordelijk zijn voor een gestroomlijnde implementatie van alle SharePoint requirements.

Naast sterke communicatieve vaardigheden om de wensen van de klant goed te overleggen beschik je verder over degelijke technische kennis om de SharePoint implementaties goed te laten verlopen.

Wat wordt er van de SharePoint Consultant verwacht:

. HBO denk- en werk niveau
. Degelijke SharePoint kennis; Windows Services, Objectmodel, Webservices etc.
. Kennis van ontwikkeltools Visual Studio en .NET is een pre
. Creatief en analytisch vermogen

Wat wordt de SharePoint Consultant geboden:

. Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring
. Auto van de zaak
. Mobiele telefoon
. Laptop
. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
. Doorgroeimogelijkheden

Dit is een uitstekende kans om voor een zeer succesvolle Microsoft Gold Partner te komen werken. Ben jij een echte SharePoint expert en wil je je kennis en ervaring delen met andere top professionals? Reageer dan direct!

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar

SharePoint / Sharepoint / Engineer / MOSS / Sharepoint 2010 / Sharepoint 2013 / Windows Services / Webparts / C# / Javascript / HTML / XML / Visual Studio / Consultant / Technisch / Functioneel / Microsoft / Utrecht / Noord Holland / Gelderland / Flevoland / Bussum / Weesp / Amersfoort / Amsterdam / Amstelveen / Lelystad / Almere

Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Nigel Frank International
Tel nr: (+31) + 44 191 230 1883
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508317

Deel deze advertentie met:
|