Product Manager Business Seminars regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
Vertrouwelijk
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2532131

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Onze relatie is een internationale aanbieder van business seminars die actief is in 10 Europese landen, waaronder Nederland. Opgericht 1994 telt de organisatie nu circa 200 consultants, veelal jonge en ambitieuze academici en HBO'ers. De formule is succesvol omdat ze via hoogwaardige kennisoverdracht en networking sleutelfiguren in bedrijfsleven en overheid samenbrengt met branchegerelateerde dienstverleners. De functie is afwisselend omdat je op hoog niveau contact hebt met professionals in uiteenlopende branches en decision makers in overheid en bedrijfsleven veelal persoonlijk spreekt. In Europa worden momenteel circa 200 invitation-only events per jaar georganiseerd, waarvan enkele tientallen in Nederland.

De marketing & product ondersteuning van de seminars vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Helsinki. Wegens het groeiende aantal 'events' in Nederland, komt in Helsinki een nieuwe positie vrij voor een ambitieuze, Nederlands sprekende ??PRODUCT MANAGER BUSINESS SEMINARS
Helsinki - full-time


Als Product Manager ben je actief op het grensgebied van marketing en sales. Je onderzoekt, analyseert en signaleert trends in bepaalde business segmenten en draagt daardoor inhoudelijk bij aan het bepalen van kansrijke thema's voor netwerkevenementen en invitation only seminars. Jouw taak ligt vervolgens in het vinden en binden van de beste keynote sprekers en het uitnodigen van captains of industry en hun decision makers. Op directieniveau communiceer je met CEO's, CIO's en CFO's uit bedrijfsleven en hun evenknie?n in de publieke sector. Voor een jonge, ambitieuze professional is deze rol een unieke kans om al vroeg in je loopbaan marketing & sales vaardigheden te verwerven, en op internationaal niveau samen te werken met leaders of industry. Daarnaast bouw je een eigen netwerk op van sleutelfiguren in bedrijfsleven en overheid, met de nadruk op Nederland. Een belangrijk zakelijk netwerk voor een succesvol vervolg van je loopbaan.

Jouw profiel
afgeronde opleiding op WO of HBO niveau Liefst 1-2 jaar commerci?le werkervaring in de zakelijke dienstverlening interesse en inzicht in trends en sectorale ontwikkelingen ambitieus en commercieel ingesteld in staat te werken op targets en deadlines uitstekende communicatieve en netwerk vaardigheden sociale instelling en team spirit sterke mondelinge uitdrukkingsvaardigheid uitstekend Nederlands (moedertaal) en goed Engels sprekend bereidheid / wens internationaal te werken (Helsinki).?Verdere bijzonderheden
De contacten met de doelgroep verlopen overwegend telefonisch, mede vanwege de afstand. Belangrijk is dat je inhoudelijk sterk bent, overtuigend en enthousiast informatie kunt overbrengen. Ervaring met telesales is zeker een pre. Ook zou het een voordeel zijn als je al in Finland (Helsinki) woont of overweegt je er te vestigen.

Wat biedt de organisatie?
Een uitdagende rol als Product Manager binnen een internationaal bedrijf dat werd verkozen tot One of the Best Workplaces in Europe! De organisatie geldt als een pionier in de seminar branche en is daarin succesvol met een sterk businessconcept. Naast een vast salaris kun je bonus verdienen gerelateerd aan prestatie. Persoonlijke ontwikkeling van haar consultants is voor de organisatie de sleutel tot succes. Samen met je internationale collega's volg je trainingen en geniet je alle voordelen van een snelgroeiend Europees bedrijf op het gebied van zakelijke netwerk- en kennisevenementen.

Meer weten?
Hannah Winkel, consultant bij BAPAS, vertelt je graag meer over de functie, telefoon 020 - 7162464.

Solliciteren
Herken jij jezelf in dit profiel en spreken de rol en de organisatie je aan? Stuur dan je sollicitatie met motivatie, CV en salarisindicatie naar BAPAS Recruitment.

Klik HIER om direct te solliciteren. ?Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Overige trefwoorden: seminars - congressen - conferenties - netwerkbijeenkomsten - evenementen - 'business events' - commercieel - 'zakelijke dienstverlening' - 'internationale carri?re' - 'internationale loopbaan - product manager - 'organisatie van evenementen' - consultancy - business-to-business - b2b - 'business consultant' - 'business consultancy - salesconsultant - marketing - marketeer - relesales - 'telefonische verkoop'Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Vertrouwelijk
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508450

Deel deze advertentie met:
|