Uitvoerder glasvezel regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
DeCom Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
21-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
31 x
snelcode info
2532184

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers werft DeCom op regelmatige basis kandidaten voor de vacature Uitvoerder Glasvezel.
Indien je solliciteert op deze vacature laten we je op korte termijn weten of je profiel voldoende aansluit om in aanmerking te komen voor een kennismakend gesprek. In dat geval informeren we je tevens over de actuele stand van zaken van deze projecten bij onze opdrachtgevers.
Je co?rdineert de dagelijkse uitvoering van de glasvezelprojecten en stuurt de verschillende ploegen aan (civiel, blazen, lassen). Je bent verantwoordelijk voor een effici?nte inzet van medewerkers, middelen en materiaal. Je bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de uitvoering en neemt beslissingen bij verstoringen. Je voert kwaliteitscontroles en werkplekinspecties uit. Eventueel meer/minderwerk meld je schriftelijk aan de opdrachtgever en de projectleider. In geautomatiseerde systemen rapporteer je over de voortgang van de projecten en hou je een sluitende administratie bij. Tijdens de uitvoering ben jij aanspreekpunt voor alle betrokkenen en onderhoud je nauw contact met betrokken zoals de planner, projectleider, opdrachtgever en gemeenteopzichters. Tevens lever je een actieve bijdrage in het verbeteren van de processen en dien je verbetervoorstellen in.

Opties:
- Functiegroep: produktie/uitvoerend

Adverteerder: DeCom Nederland
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0320081

Deel deze advertentie met:
|