HR Meewerkstage HBO regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
34 x
snelcode info
2535792

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Je loopt en werkt mee in alle facetten van HR. Je draagt zorg voor de uitvoering van het door Vattenfall vastgestelde HR beleid, en helpt dit mee te vertalen binnen de kaders van het businessplan en HR beleid van de BU Thermal. Je zult een rol krijgen in verschillende projecten, waarbij te denken valt aan het uitrollen van het preventief medisch onderzoek, een Q&A voor teamleiders met betrekking tot arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken.
We zoeken iemand die naast het krijgen van begeleiding ook in staat is zelfstandig te werken. Je loopt mee met ervaren HR BP (business partners) en krijgt daardoor een unieke kans om het brede HR werkeld van dichtbij mee te maken.
Je gaat werken op de afdeling HR van een van onze productielocaties. Standplaats zal voornamelijk Utrecht zijn.


Profiel

Je studeert Hbo HRM of P&O. Je hebt gevoel voor de operationele organisatie. Je bent proactief, zelfsturend en kunt goed samenwerken. Je neemt initiatieven en weet van aanpakken.

3e jaars Hbo MHR of P&O (of een gelijksoortige studie)
Pro-actief & zelfstandig
Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden?
?Minimaal 5 maanden
Standplaats UtrechtMeer informatie?

Voor meer informatie en/of solliciteren kun je contact opnemen met de afdeling Startersrecruitment, via; .


Arbeidsvoorwaarden

Nuon (Part of Vattenfall) investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Binnen stages krijg je de mogelijkheid jouw talent te laten zien en mee te draaien in een internationale omgeving. Als student krijg je de ruimte Nuon te leren kennen en de kans je eigen netwerk te vergroten. Voltage, ons stagenetwerk, biedt verschillende activiteiten om zowel het bedrijf, de energiemarkt als je medestagiairs te leren kennen. Stage vergoeding: 500 euro.
Nuon is onderdeel van Vattenfall, een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Nuon als onderdeel van Vattenfall levert niet alleen energie maar zorgt ook voor energieproductie. Elektriciteit wordt opgewekt door gebruik te maken van duurzame opwek (zon, wind, water), biomassa en fossiele brandstoffen (gas en kolen).


Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508667

Deel deze advertentie met:
|