HBO Stagair Afstudeeropdracht /meeloopstage Nuon concurrent…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
60 x
snelcode info
2535793

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Stagiair Business Intelligence Center


Afstudeeropdracht / meeloopstage Nuon concurrentieonderzoek

Er woedt een hevige concurrentiestrijd in de energiemarkt. De marktonderzoeksafdeling zoekt een stagiair of afstudeerder die hen bij kan staan bij het analyseren en communiceren van acties van concurrenten in de energiemarkt.
Ben jij de getalenteerde, leergierige en analyserende afstudeerder/ stagiair? Altijd al nieuwsgierig geweest wat er zich afspeelt in de energiemarkt? En wil jij de energiemarkt goed leren kennen?
Dan hebben een leuke afstudeeropdracht/stageplek voor jou!


Wat houdt de functie in?

Gedurende vier tot zes maanden voer jij bij de marktonderzoeksafdeling een concurrentieonderzoek voor Nuon uit. Je inventariseert, analyseert en communiceert de acties van alle partijen in de energiemarkt.
Als stagiair/afstudeerder ben je werkzaam binnen het Business Intelligence Center (BIC), wat onderdeel is van de divisie Nuon B2C Sales NL. BIC denkt mee met management & marketeers en initieert, adviseert over en co?rdineert kwalitatief en kwantitatief markt- en concurrentieonderzoek.


Wat vragen we van je?


?HBO opleiding: richting communicatie, bedrijfskunde of bijvoorbeeld economie
?Start: beschikbaar vanaf september 2013
?Duur: vanaf 4 maanden
?Jouw profiel: nieuwsgierig, brede algemene kennis en ontwikkeling, analytisch inzicht,? stressbestendig, teamspeler/open, proactief, zelfstandig, goed in staat prioriteiten te stellen
Competenties: communiceren, resultaatgericht, analyseren, goed overzicht kunnen bewaren & commerci?le affiniteit

Wil jij meewerken en meedraaien op de marktonderzoeksafdeling van Nuon? Kan je goed zelfstandig werken, ben jij zowel een doener als een denker en heb je interesse in de energiemarkt?
Dan zijn wij op zoek naar jou!


Arbeidsvoorwaarden

Nuon (Part of Vattenfall) investeert veel in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Binnen stages krijg je de mogelijkheid jouw talent te laten zien en mee te draaien in een internationale omgeving. Als student krijg je de ruimte Nuon te leren kennen en de kans je eigen netwerk te vergroten. Voltage, ons stagenetwerk, biedt verschillende activiteiten om zowel het bedrijf, de energiemarkt als je medestagiairs te leren kennen. Stage vergoeding: 500 euro. Standplaats: Amsterdam.
Nuon is onderdeel van Vattenfall, een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Nuon als onderdeel van Vattenfall levert niet alleen energie maar zorgt ook voor energieproductie. Elektriciteit wordt opgewekt door gebruik te maken van duurzame opwek (zon, wind, water), biomassa en fossiele brandstoffen (gas en kolen).


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Graduate Recruitment;


Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508668

Deel deze advertentie met:
|