Senior Technician Massaspectrometrie regio Leiden

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
25-06-13
adverteerder
LabResource
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
020 - 406 97 50
gezien
34 x
snelcode info
2540648

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Leiden
Onze opdrachtgever is een farmaceutisch bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van biofarmaceutische productie.
Functiebeschrijving
Voor een project bij een van onze opdrachtgevers zoeken wij een ervaren Senior Technician Massaspectrometrie.De senior technician is belast met het analyseren en karakteriseren van eiwitten, peptiden en oligosachariden. Je bent een specialist in het gebruik van Massa spectrometrie (MS) en bent daarnaast bekent met HPLC, IEF, SDS om de eigenschappen van de moleculen van interesse te bepalen. Je ontwikkelt je als interne specialist en houdt je bezig met methode ontwikkeling, optimalisatie en troubleshooting. Je werkt in een multidisciplinair team waarvoor goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels essentieel zijn. Het betreft een functie tot het einde van het jaar; verlenging behoort tot de mogelijkheden.
Functie-eisen
Voor de functie van Technician Massaspectrometrie zoeken wij kandidaten met de volgende achtergrond:Afgeronde HBO/WO opleiding in een biochemische of analytisch chemische richting Ervaring met Massaspectrometrie?is een must; ervaring met IEF, SDS-PAGE, HPLC?voor de karakterisatie van moleculen is een preHeb je ervaring binnen de farmacie / biotechnilogieGoede communicatieve eigenschappen in Nederlands en Engels Ben je op korte termijn beschikbaar
Arbeidsvoorwaarden
Dienstverband:?tijdelijk project tot eind 2013; verlenging behoort tot de mogelijkheden?Salarisindicatie: van 3000 Euro tot 5000 Euro per maand Werktijden: fulltime; per direct beschikbaar
Wij zoeken per direct een ervaren Biochemicus: Massaspectrometrie, IEF, SDS-PAGE, HPLC.LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumco?rdinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.
Interesse
Interesse, klik hier om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar .Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: LabResource
Tel nr: (+31) 070 - 4450460
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508801

Deel deze advertentie met:
|