Project Manager Online Projects regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Nuon
type
aangeboden
adverteert sinds
28-06-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
35 x
snelcode info
2548719

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De afdeling Online Projects levert in nauwe samenwerking met de business en IT succesvolle en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de websites van Nuon en Vattenfall. Met een hoge dynamiek; innovatieve projecten een constant veranderde vraag en een hoge mate van product innovatie, opereert Online Projects binnen Nuon als een vooruitstrevend Projectbureau! Er is ruimte ontstaan voor een:


Projectmanager Online

Je speelt een essenti?le rol in het samenbrengen van business requirements (Sales & Customer service) met IT. Samengevat zijn je verantwoordelijkheden:

Eigenaar van de Project Life Cycle van business case tot aan project review
Bewaken van de project methodes binnen de Life Cycle
Initi?ren en co?rdineren van de inkoop van externe leveranciers
Bewaken van de Agile standaardenWat vragen we van je?

Je hebt je al eens bewezen als Projectmanager in online projecten en bent toe aan een carri?re stap waarbij. Ervaring binnen een (internationale) corporate omgeving vinden wij belangrijk.
Je beheerst Agile/Scrum methodieken en weet deze praktisch voor je in te zetten. Je hebt ervaring met de inzet van agile methodieken binnen een gefaseerde methodiek zoals Prince 2. Je hebt ervaring in zowel de communicatie met IT Professionals als Sales/Customer Service afdelingen. Mensen en projecten aansturen geeft je voldoening. Termen als SEO; XHTML; Javascript; Frontend en Tagplan zijn je bekend.


Wat bieden we je?

Wanneer je bij Nuon komt te werken kom je in een open, ambitieuze cultuur te werken. Work-Life balance is belangrijk voor ons en flex-werken behoort tot de mogelijkheden. Aangezien het een internationaal opererende afdeling is waar je deel van uitmaakt; zal je gevraagd worden een paar keer per jaar te reizen naar andere Vattenfall locaties binnen Europa. We bieden een markt conform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 38 vakantiedagen; een goede pensioenregeling; winstuitkering .


Waar ga je werken?

Nuon is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ruim 2,3 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, energiegerelateerde producten, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. Nuon is onderdeel van Vattenfall.
Voor deze functie zal je ook werkzaamheden binnen Vattenfall verrichten. Vattenfall is de vijfde elektriciteitsproducent en de grootste warmteleverancier van Europa. De onderneming is momenteel actief in Denemarken, Finland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Zweden. De activiteiten van Vattenfall strekken zich uit over de gehele waardeketen van elektriciteitopwekking, transport, distributie en verkoop.


Meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met onze Recruiter Martine van de Vorst op telefoonnummer +31 6 55 38 65 95.


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Nuon
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0494465

Deel deze advertentie met:
|