Laboratorium experimenteel analist (microbiologie/bio-engin…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
LabResource
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
020 - 406 97 50
gezien
20 x
snelcode info
2553063

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

regio Den Haag
Onze opdrachtgever is toonaangevend in de (petro)chemische industrie. Met diverse vestigingen wereldwijd heeft onze opdrachtgever een dominante positie ingenomen.
Functiebeschrijving
Voor onze klant zoeken wij een laboratorium onderzoek medewerker die een project zijn uitvoeren op het gebied van microbi?le bio-engineering. De laboratorium experimenteel analist gaat werken op het snijvlak van biotechnologie/microbiologie en engineering. De doelstelling van het project is onderzoek uit te voeren hoe en op welke wijze micro organisme kunnen bijdrage aan de winning van olie uit gesteente. De analist zal op laboratorium schaal werken met fermentaties, analytisch en mechanische apparatuur. Verantwoordelijkheden: Uitvoeren van fermentaties en microbiologische selecties Moleculair biologische technieken Mechanische en analytische test methodieken Ondersteuning van geofysisch onderzoek en de PhD en postdoc researchers Het betreft een aanstelling voor de periode van 2 jaar, gedetacheerd via LabResource.
Functie-eisen
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een laboratorium professional met de volgende achtergrond: Afgeronde HLO of WO opleiding richting bioprocess technologie, milieuchemie, microbiologie of soortgelijke ervaring Ervaring met microbieel geologisch of microbieel geotechnisch onderzoek is een must Ervaring met moleculair biologische en fermentaties is een pre Zelfstandige, sterk probleemoplossend en creatief Goede kennis van de Engelse taal, Nederlands is geen must
Arbeidsvoorwaarden
Dienstverband: Tijdelijk, 2 jaar Salarisindicatie: van Euro 2400,- tot Euro 3200,- per maand Werktijden: fulltime
Zelfstandige, probleemoplossende onderzoek functie op geotechnisch, microbieel vlak voor de winning van olie. LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumco?rdinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.
Interesse
Interesse, klik hier om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 070 - 4450460 of een CV per e-mail toesturen naar .Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: LabResource
Tel nr: (+31) 020 - 406 97 50
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509338

Deel deze advertentie met:
|