Een kinderfeestje om nooit te vergeten.

prijs
€ 150
datum plaatsing
20-05-17
adverteerder
Melissa
type
aangeboden
adverteert sinds
29-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
10 x
snelcode info
3083307

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Een kinderfeestje om nooit te vergeten. Onze paaldansworkshop voor kinderen is actief, leerzaam, uitdagend en leuk! Onze speciaal opgeleide instructrices geven een paaldansworkshop van 1,5 uur. Tijdens deze workshop leren de kinderen acrobatiek in en naast de paal.

Wat leren de kinderen tijdens onze paaldansworkshop?
We starten met een vrolijke warming-up met Zumba kids of een stop dans. Daarna doen we oefeningen in en naast de paal. Bijvoorbeeld een handstand tegen de muur, een salto naast de paal of een wedstrijdje klimmen. Zo leert de instructrice de kinderen beter kennen en bepaalt zij het niveau. We leren de kinderen een korte routine. Hierin zitten oefeningen samen in en om de paal. De routine doet denken aan een turnoefening. Het sportieve element en plezier maken staan voorop. De kinderen mogen in circuitverband oefenen. Ook doen we onze Tiara dans. De instructrice sluit af met demo en een cooling down.

Kunnen alle kinderen meedoen?
In totaal mogen 10 kinderen aan een workshop meedoen. De workshop is sportief en alle kinderen vanaf 7 jaar kunnen leren paaldansen. De instructrice zal de inhoud aanpassen op de groep. Heeft een van de kinderen een blessures of lichamelijke beperkingen? Dan horen we dat natuurlijk graag. Zo kan de instructrice daar rekening mee houden tijdens de workshop.

Wat moet je regelen tijdens het kinderfeestje?
Sportiefpaaldansen zorgt voor een gezellig kinderfeestje op onze locatie. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Ook zorgen wij voor een bekertje drinken en snoepjes. Het enige dat je mee moet nemen is sportkleding en een korte broek voor ieder kind. Zo hebben de kinderen een goede grip in de paal en kunnen zij zich makkelijk bewegen. Je ontvangt een brief waarin wij uitleg geven over het feestje. Daar staat deze informatie ook in. Deze kun je uitdelen bij de uitnodigingen.

Wat zijn de kosten?
De paaldansworkshop voor kinderen kost €150,00. Hieraan kunnen 10 kinderen meedoen.

Hoe boek je een paaldansworkshop voor kinderen?
Wil je een paaldansworkshop boeken? Ga dan naar onze site en vul het aanvraagformulier in. Of stuur een mail naar info@sportiefpaaldansen.nl. Vermeldt in je mail je naam, telefoonnummer, de gewenste workshoplocatie –datum en –tijd, en het aantal kinderen dat meedoet met de workshop.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen op 030 600 00 71. Je kunt ook verder kijken op onze website www.sportiefpaaldansen.nl

Sportieve groet,
Het team van Sportiefpaaldansen

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest