UW ARCHIEF VERNIETIGEN BIJ U OP KANTOOR!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
17-11-14
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
4499368

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Overige Diensten en Vakmensen

OMSCHRIJVING:
Uw hardeschijven of oud papier zorgvuldig laten vernietigen door een expert
Veel mensen staan niet stil bij de vele aspecten die het verwijderen van harde schijven uit computers en notebooks met zich mee brengt. Of het nu gaat om persoonlijke, of zakelijke data, u wilt er natuurlijk altijd zeker van zijn, dat de gegevens niet in verkeerde handen vallen.
Wanneer een harde schijf onbruikbaar geworden is, wil dat niet altijd zeggen dat de gegevens op de schijf ook onbruikbaar zijn. Zelfs als u de gegevens heeft gewist (in Windows via de ‘prullenbak’ en deze vervolgens legen), of de harde schijf heeft geformatteerd, bestaat er een mogelijkheid dat de gegevens terug te halen zijn.

De methoden die hiervoor worden gebruikt zijn niet eens heel ingewikkeld en prima gedocumenteerd op internet. De software die eventueel nodig is, is gratis te downloaden. Dat maakt het zelfs voor een beginner een vrij eenvoudige klus om de gegevens terug te halen.
Het is dus belangrijk dat u zich op de meest veilige wijze ontdoet van deze vertrouwelijke gegevens. Dat is waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Wij geven geen vage beloftes, maar een 100% garantie dat al uw vertrouwelijke data word vernietigd. Tevens kunt u het proces met eigen ogen volgen en kunt u van ons na afloop een certificaat krijgen van de vernietiging.
Hebben wij uw interesse gewekt? Lees dan verder, hoe wij u deze 100% garantie kunnen bieden. Hieronder nemen wij u stap voor stap mee in ons vernietiging proces.

 ● Op afspraak komen wij langs met onze mobiele harddisk vernietiger. Dit is een speciaal daarvoor ingerichte vrachtwagen.
 ● Onze professionele medewerker scant eerst alle barcodes en serienummers in van alle harde schijven, die door u worden aangeboden voor vernietiging. Vervolgens gaan de schijven in een afgesloten kist, zodat veiligheid naar de mobiele harddisk vernietiger kan worden gegarandeerd.
 ● De gescande gegevens worden vervolgens aan uw (bedrijfs-)gegevens gekoppeld en gebruikt om een garantiecertificaat van vernietiging op te stellen, welke direct wordt afgedrukt en aan u wordt overhandigd.
 ● Wanneer het papierwerk is voltooid, loopt u met onze medewerker mee naar de mobiele harddisk vernietiger. Door een gesloten camerasysteem kijkt u live mee naar de daadwerkelijke vernietiging van al uw ingeleverde harde schijven. Dit geeft u een 100% vernietiging garantie van begin tot eind.

Wij vinden als bedrijf, iets net zo belangrijk als het veilig verwerken van uw vertrouwelijke informatie en dat is natuurlijk het milieu. Na vernietiging van uw harde schijven, blijven er snippers ten grootte van ongeveer een postzegel over. Aangezien er in de harde schijven behoorlijk wat materialen verwerkt zitten die schadelijk zijn voor het milieu, worden deze snippers vervolgens door ons aangeboden aan de recycling-industrie. Deze verwerken op hun beurt alle grondstoffen, zodat deze kunnen worden gebruikt voor nieuwe producten en niet in het milieu terecht komen.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg en Zwolle

ADVERTEERDER:
Naam: Expert
Tel: 0208943297
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3643974/ko

Hoog in Google met Linkbuilding-Expert

Deel deze advertentie met:
|