UW OUD ARCHIEF VAKKUNDIG LATEN VERNIETIGEN

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-11-14
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
4545133
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zakelijke goederen > Kantoor en Winkelinrichting > Beveiliging

KENMERKEN:
 ● Conditie: Niet van toepassing
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Uw vertrouwelijke informatie veilig ongedaan maken 
Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare archiefvernietiging? Wilt u controle houden over wat er met uw archief gebeurt en wilt u niet continue de kalender in de gaten moeten houden? Zoek niet verder maar link meteen door naar de meest betrouwbare archiefvernietiger van Nederland. Bij dit professionele bedrijf weet men wat de waarde is van een archief, hier is men op de hoogte van de regels vanuit de Archiefwet en volgt deze op. 

De mobiele archiefvernietiger is volledig aangepast aan de normen die door de Archiefwet zijn opgelegd voor wat betreft het laten opruimen van belangrijk en vertrouwelijk materiaal. Er komt een mobiele archiefvernietiger bij uw bedrijf voor de deur, alwaar uw documenten ter plaatse worden opgeruimd. U kunt zelfs tijdens het proces een oogje in het zeil houden.

Bij deze professionals kunt u als bedrijf incidenteel terecht, maar wanneer u weet dat u eens in de zoveel tijd een bepaald archiefdeel gaat opschonen en opruimen, dan kunt u dit gemakkelijk als zodanig inplannen. Er wordt dan een datum vastgelegd waarop de vrachtwagen bij u langskomt. 

Een zeer groot voordeel aan de krachtige vernietiger van deze professionele organisatie is dat u niet eerst de nietjes en andere paperclips hoeft te verwijderen, zodra u uw te vernietigen documenten aanbiedt. Alles wordt met gemak versnipperd; naast documenten worden zelfs ordners en harde schijven tot kleine overblijfselen verwerkt.

Doordat dit archiefvernietigingsbedrijf in maar liefst 7 provinciën is gevestigd, is dit bedrijf voor alle bedrijven uitstekend bereikbaar. Een offerte kan gemakkelijk online of telefonisch worden aangevraagd. Normaal gesproken vindt na een aanvraag de daadwerkelijke vernietiging al binnen 5 werkdagen plaats. 

Zodra het proces is afgerond, wordt er door de chauffeur een officieel certificaat overhandigd. Hierop staan alle gegevens van de vernietiging en wat voor veel bedrijven van belang is: de details die erop wijzen dat alles is verlopen volgens de regels vanuit de NAID. Deze afkorting staat voor National Association for Information Destruction en staat garant voor de hoogste eisen waaraan dient te worden gehouden bij vernietiging van archieven, papier en harde schijven. 

Wat verder niet geheel onbelangrijk is, is dat er ook qua tarieven met de klanten wordt meegedacht. Ondanks de mobiele vernietiger die bij u voor komt rijden, worden geen voorrijkosten gerekend. Iedereen, dus ook uw bedrijf, betaalt per kilogram. Het te vernietigen materiaal wordt ter plaatse door de chauffeur gewogen, alwaar u dus ook weer bij kunt blijven. 

U kunt ook een aanvraag doen voor een archiefcontainer die bij uw bedrijf zal worden geplaatst. Afhankelijk van de periode waarin deze moet worden geleegd, wordt het tarief bepaald. 


ADVERTEERDER:
Naam: Expert
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3666341/ko

Hoog in Google met Linkbuilding-Expert

Deel deze advertentie met:
|