De mooiste kraamcadeaus bij Hippemuziekdoosjes!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-11-14
conditie
nieuw
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
10 x
snelcode info
4548381

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Overige Doe-het-zelf en Verbouw

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:
Het assortiment

Smelt jij ook voor die eerlijke lach van een baby of peuter. Dan ben je bij Hippemuziekdoosjes aan het juiste adres. Als de noten uit de muziekdoosjes weerklinken, zal de heerlijke lach van jouw baby verschijnen. Maar hier stopt het geluk niet want, dankzij de talrijke knuffels en kraamcadeaus zal elke baby, kleuter of peuter kunnen genieten van spullen die hij of zij jaren kan gebruiken en zal bijhouden als herinnering aan een heerlijke kindertijd. 

Kraamcadeau

Het is lang niet evident om bij de geboorte van iemands nieuwe spruit een cadeau te kiezen. Wees deze keer uiterst origineel en kijk op Hippemuziekdoosjes naar het geschenk dat elke baby wenst. Meisje of jongen? Het wordt speciaal voor jou allemaal in de schoot geworpen, want er wordt een onderverdeling gemaakt in kraamcadeaus voor meisje en kraamcadeaus voor jongen. 
Voor meisjes zijn de muziekknuffels, slabbetjes en rammelaars erg in aantrek. De hoofdkleur bestaan voor meisjes natuurlijk uit roze. Meisjes hebben nog nooit zulke schattige voorwerpen gekregen als het muziekmobieltje van hello kitty of een muziekdoos van een varkentje of konijntje.
Voor de jongens mag het al wel wat stoerder zijn. Inderdaad je raad het al. Hier is de hoofdkleur blauw. Zo zal onder anderen de blauwe wolk Raff samen met het ’B Kids Watch over me dream station’ waken over zijn zoete nachtrust .

Muziekdoosjes

Nee, deze muziekdoosjes zijn geen echte doosjes en neen, er komen geen ronddraaiende ballerina’s meer uit. De muziekdoosjes die je bij Hippemuziekdoosjes zal vinden zijn doodnormale, maar ultraleuke, knuffels. Trek simpelweg aan het touwtje en deze knuffel zal muziek produceren. Elk deuntje is te beluisteren op de website. 
Wat jouw oogappeltje heel leuk zal vinden zijn de muzikale luchtballon Liz en het muzikaal kasteel Walter. Deze zijn namelijk gemakkelijk aan de maxi cosi te bevestigen.
Bekijk ook even de vilten muziekdozen. Deze zullen leuk hangen in de kinderkamer en als je aan het touwtje trekt zal er een prachtig slaapliedje weerklinken.

Knuffels

Baby’s houden ervan om geknuffeld te worden. Daar is natuurlijk niet altijd tijd voor. Daarom biedt Hippemuziekdoosjes je graag het enorme assortiment knuffels aan. Knuffeldieren, gehaakte knuffels maar zeker de zachte knuffeldoekjes zullen ervoor zorgen dat je baby of peuter zich nooit meer alleen zal voelen. 

Als je kiest voor het biologisch katoen, dan komt dit de gezondheid van de baby zeker ten goede. Deze producten zijn vervaardigd uit katoen dat niet bespoten is met insecticide en pesticide. Daarbij draag jij en de baby bij tot een groenere maatschappij. Een maatschappij waarin je jouw kind vreugdevol kan laten opgroeien.
 
 


ADVERTEERDER:
Naam: Expert
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3667904/ko

Hoog in Google met Linkbuilding-Expert

Deel deze advertentie met:
|