De Autodiensten van de Sloopauto inkoop Expert!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
02-01-15
conditie
gebruikt
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
14 x
snelcode info
4699339
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Autos > Overige Autos > Schadeautos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● Bouwjaar: 0
 ● Kilometerstand: 0
 ● Kleur: Overige kleuren
 ● Brandstof: Overige brandstoffen
 ● Transmissie: Handgeschakeld
 ● Carrosserie: Overige carrosserieën
 ● Deuren: 4

OMSCHRIJVING:
Waar kunt u heen met uw auto die door de garage total loss is verklaard? Welk bedrijf is betrouwbaar en betaalt nog een schappelijk bedrag voor uw sloopauto? Bij welk bedrijf kunt u in alle delen van het land terecht?

Sloopauto .net helpt u met alle auto problemen! Neem gemakkelijk contact met ze op door middel van een online formulier of direct telefonisch contact is mogelijk! Ook kunt u ervoor kiezen om terug gebeld te worden, wat soms praktisch kan zijn, stel dat zojuist is gebleken dat u uw eigen auto plotseling rijp voor de sloop blijkt te zijn. U heeft genoeg andere mensen en instanties te bellen, vandaar dat een terugbel service u uitkomst biedt.

Wanneer u belt, heeft u direct een medewerker aan de lijn. U kunt zowel overdag als s avonds contact opnemen, dit bedrijf is 7 dagen per week actief. Uw auto kan binnen 3 uur opgehaald zijn door heel Nederland!

Zodra u uw auto heeft aangemeld, wordt beoordeeld of alle gegevens volledig zijn ingevuld. Daarna wordt u verzocht alle toebehoren van de auto af te geven, zodat de complete auto kan worden opgekocht door een gespecialiseerd bedrijf. Hierdoor ontvangt u, als laatste eigenaar, een marktconforme prijs. Uw auto gaat in geen geval naar een regulier autosloperij, waar uw auto uit elkaar zal worden gehaald voor hergebruik van losse onderdelen. Bovendien vangt u dan meestal geen hoge vergoeding en dit is bij ons wel het geval.

Betaling vindt contant of via overmaking plaats. U kiest er zelf voor wat u het beste uitkomt. Daarnaast ontvangt u een RDW-vrijwaringsbewijs, waarmee u bij uw verzekeringsmaatschappij kunt aantonen dat u uw verzekering per direct wilt laten stopzetten. De Belastingdienst ontvangt altijd automatisch bericht vanuit de RDW, waardoor zij u het bericht toesturen van stopzetting van de Wegenbelasting. 

Met inmiddels vele jaren ervaring op het gebied van inkoop van autos hebben ze de juiste expertise voor u opgebouwd. De medewerkers weten exact hoe zij moeten omgaan met autos én klanten. Zij staan u klantvriendelijk te woord, hebben gedegen kennis, vertellen u duidelijk wat u kunt verwachten en begrijpen dat het voor u een grote stap kan zijn uw auto uit handen te (moeten) geven. Evenals de betrouwbaarheid die dit inkoopbedrijf naar u toe uitstraalt, werkt het expliciet met betrouwbare partners samen. 

De gegevens die nodig zijn bij het aanmelden van uw auto zijn onder andere: het merk, het bouwjaar, de eventuele schade en de laatste datum van APK. De toebehoren van uw auto zouden kunnen zijn: het onderhoudsboekje, alle sleutels inclusief reservesleutels en alle delen van het kentekenbewijs. 
 


ADVERTEERDER:
Naam: Expert
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3754528/ko

Hoog in Google met Linkbuilding-Expert

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier