De milieu diensten van Biobeheer

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-01-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
4765777

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Overige Diensten en Vakmensen

OMSCHRIJVING:
Legionella is een vervelend probleem waar u het liefst geen kennis mee maakt. Het wordt veroorzaakt door een bacterie dat in leidingwater kan voor komen. De bacterie kan een bedreiging zijn voor de gezondheid van mensen, als het water langer stil staat en wanneer de temperatuur van het water tussen de 25 en 55 graden Celsius ligt. Legionella besmetting is een serieuze zaak. Er snel bij zijn of beter nog voorkomen, is een belangrijk punt. 

Legionella beheersplan
Om legionella in de hand te houden is een beheersplan een goed idee. Het kan zijn dat u wettelijk verplicht bent om een beheersplan op te stellen. In dit plan staan maatregelen waaraan u zich houdt op legionella besmetting te voorkomen. Ook zit hier een logboek in, om bij te houden wanneer u welke maatregel heeft toegepast. Het opstellen van zon beheersplan kan best lastig zijn. Een beheersplan moet ook worden opgesteld door een gecertificeerde organisatie. Onze organisatie voldoet aan alle wettelijke eisen. Daarnaast zijn veiligheid en kwaliteit belangrijke speerpunten in onze organisatie.

Legionella voorkomen
Naast een beheersplan, kunnen wij u ook advies geven over hoe u legionella kunt voorkomen. U bent wettelijk verplicht om te zorgen dat u een legionella uitbraak voorkomt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk voor de gezondheid van zowel uzelf als uw werknemers. Ons advies is duurzaam en kunt u altijd toepassen. Daarnaast denken wij met u mee, zodat het voorkomen van legionella zo snel en effectief mogelijk kan gebeuren. 

Legionella bestrijding
Mocht u toch last krijgen van legionella, dan zijn wij er ook om dit te bestrijden. Wij nemen deze zaken zeer serieus en bestrijden op een snelle en grondige manier. Ook proberen wij dit zo effectief mogelijk te doen. Hierdoor kunt u snel weer verder met uw bedrijf. Dit scheelt tijd en kosten. Een legionella besmetting moet zo snel mogelijk verholpen worden, dus daarbij is onze service ook zeer belangrijk. 

De luchtkwaliteit meten
Naast legionella bestrijding, meet biobeheer ook de luchtkwaliteit. Schone lucht om in te ademen is belangrijk en kan zorgen voor een betere algehele gezondheid. Ook kan het klachten als hoofdpijn, irritatie aan het oog, niezen en hoesten voorkomen. Daarnaast is het belangrijk voor preventie van allerlei ziekten. Een goede luchtgezondheid is afhankelijk van enkele factoren. Er is in veel gebouwen een verwarming, een ventilatiesysteem en een koelsysteem aangelegd. Doordat de temperatuur constant hetzelfde blijft, zijn dit vaak bronnen voor micro-organismen om in te groeien. Wij helpen u graag met een uitgebreid luchtkwaliteit onderzoek en de daarbij passende maatregelen die u kunt treffen. 
 


EXTRA KENMERKEN:
 ‚óŹ Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland

ADVERTEERDER:
Naam: Expert
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3795299/ko

Hoog in Google met Linkbuilding-Expert

Deel deze advertentie met:
|