100 procent gratis dating zonder beperkingen!

prijs
gratis
datum plaatsing
26-06-17
conditie
nieuw
adverteerder
T.Abbing
type
aangeboden
adverteert sinds
25-01-2015
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
19 x
snelcode info
4802215

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn een nieuwe gratis datingsite die écht gratis is. Niet alleen gratis inschrijven maar ook gratis berichten sturen en lezen.

Actie: gratis kans op 50 Euro shop tegoed

Deze actie is helaas alleen voor vrouwen!

Ja dames, jullie lezen het goed, je maakt bij inschrijven direct kans op één van de 10 cadeaubonnen van Zalando ter waarde van €50! Zorg wel dat je snel bent want op is op! De bonnen worden verloot onder de eerste 1.000 vrouwelijke inschrijvingen. Daar wil je dus bij zitten!

Natuurlijk moet dit niet de voornaamste motivatie zijn om je in te schrijven bij een datingsite. In de eerste plaats kom je hier om mensen te leren kennen met als doel een fantastische leuke date te hebben met één van de andere leden.

Maar denk je eens in wat een mooi paar schoenen of een prachtige jurk je met een tegoedbon van Zalando kunt kopen. Misschien wel speciaal voor je eerste date met de man die je op 100procentgratisdating.nl hebt leren kennen. Of natuurlijk gewoon voor de verjaardag van je moeder, een huwelijksfeest waar je heen gaat of om jezelf zomaar eens met wat nieuwe kleding te verwennen.

Als dit net dat extra zetje is dat jij nodig had kun je je meteen inschrijven wie weet behoor jij bij die eerste 1000 vrouwelijke inschrijvingen en kun je volgende week schreeuwen omdat de Zalando-man voor je deur staat!

Veel plezier gewenst bij het daten!
http://100procentgratisdating.nl/

Deel deze advertentie met:
|