Een complete boekhouding met Faktumfactuur!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-02-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
24 x
snelcode info
4895570

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Boekhouders en Administrateurs

OMSCHRIJVING:

Complete boekhoudprogramma

Faktum Factuur is een eenvoudige en goedkope manier om zelf offertes, facturen en soortgelijke documenten te maken. U kunt al binnen enkele minuten aan de slag en het kost u weinig moeite en tijd om professionele documenten te maken die u makkelijk kunt versturen naar uw klanten.

Het doel van dit programma is bedrijven en zelfstandig ondernemers helpen met tijd en geld besparen door het maken en versturen van offertes, facturen, rapporten en BTW aangiften te vereenvoudigen. Het programma is online verkrijgbaar en u biedt de mogelijkheid om zestig dagen lang gratis een proefversie uit te proberen. Heeft u het programma aangeschaft? Dan wordt het regelmatig automatisch en gratis ge-update zodat u altijd bent voorzien van de nieuwste software.

Zelfs voor mensen die weinig ervaring hebben computers is Faktum Factuur te gebruiken. Het programma maakt gebruik van sjablonen die u simpelweg alleen nog maar hoeft in te vullen met uw eigen gegevens en bedrijfslogo. Heeft u toch uitleg nodig? Naast een handleiding bevat het programma videotrainingen die u kunnen helpen als dat nodig is.

Naast het maken van offertes en facturen biedt Faktum Factuur een eenvoudige manier om te zien welke klanten te laat zijn met betalen en wat u zou kunnen ondernemen om uw betaling alsnog te krijgen. U hoeft niet meer een aparte administratie te voeren om de betalingen bij te houden!

Ook de klantgegevens zijn in Faktum Factuur op te slaan en gemakkelijk te importeren naar andere programmas zoals Microsoft Excel en Word. U hoeft hierdoor geen andere programmas meer te gebruiken die onhandig zijn, een zekere mate van handigheid met de computer vragen en arbeidsintensief zijn.

Doordat het gehele proces automatisch verloopt met Faktum Factuur, bespaart u een heleboel tijd en daarmee ook een heleboel geld!

Alle voordelen op een rij:

 ● Geen Microsoft Office meer nodig
 ● Alle gegevens bij elkaar in één programma
 ● Automatische betalingsherinneringen en de daaropvolgende actie
 ● Makkelijk in gebruik, zelfs als u geen computerexpert bent
 ● Snel, makkelijk en betaalbaar
 ● Uitstekende klantenservice
 ● In meerdere talen verkrijgbaarNadat u uw factuur, offerte of rapport hebt gemaakt slaat u het bestand eenvoudig op als PDF bestand waarna u het via de email kunt versturen.

De eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en snelheid waarmee u professionele facturen en andere documenten maakt, zorgen ervoor dat Faktum Factuur een goed programma is voor iedere ondernemer, zowel de grote bedrijven als de ZZP-er. 

 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland
 ● Type: Administratie of Boekhouding, Belastingaangifte, Debiteurenbeheer, Fiscaal of Juridisch en Salarisadministratie

ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3871356/ko

Deel deze advertentie met:
|