De #1 Inkoopschadeauto specialist van Nederland!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-02-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
4949677
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Autos > Overige Autos > Schadeautos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Niet van toepassing
 ● Bouwjaar: 1980
 ● Kilometerstand: 1500000
 ● Kleur: Overige kleuren
 ● Brandstof: Overige brandstoffen
 ● Transmissie: Handgeschakeld
 ● Carrosserie: Overige carrosserieën
 ● Deuren: 3

OMSCHRIJVING:

Wie zijn wij?

Het blijkt dat heel veel Nederlanders blijven zitten met auto’s die niet goed meer functioneren en die ook te duur zijn om helemaal op te knappen. Dit is waar wij aantepas komen.

We zijn een professioneel bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met het inkopen van sloopauto’s. Als je een goed bod wilt hebben voor uw auto dan zit u bij ons op de juiste plek!

Doordat we jarenlang actief zijn in het opkopen van sloopauto’s hebben we vele tevreden klanten geholpen aan een mooie verkoopprijs. Zo doen wij altijd een reeël bod met het inkopen van uw sloopauto.

Na akkoord, sturen we specialist bij u langs om de auto op te halen. Het is erg belangrijk om aan ons goed,  eerlijk en duidelijk de gebreken door te geven tijdens het eerste telefoongesprek.

Want het komt regelmatig voor dat we op locatie niet de kapotte autos aantreffen met de omschrijving die we hebben ontvangen. Voor beide partijen is het niet handig om dit soort situaties te ontvangen.

Belangrijk is het daarom dat bij een transparantie en duidelijke omschrijving van de gebreken van de auto we een reëel en duidelijk bod kunnen geven voor uw auto met gebreken.

Ook zijn foto’s van de auto er handig want hoe meer foto’s u heeft hoe makkelijker het voor ons is om de prijs te bepalen.  Wij kopen ongeveer elke auto op en halen ze op door heel Nederland
 U kunt altijd vragen of we een bod willen uitbrengen. Wij kopen uw auto in bijna elke conditie.

Als u akkoord gaat met het bod dan halen wij netjes uw auto op (waar u niks voor hoeft te betalen) en brengen wij het naar de dichtbijzijnde sloop .

Ook steunen wij een goed doel namelijk: Kika. Wij steunen Kika want kinderen zijn onze toekomst en we vinden het belangrijk dat iedereen een kans heeft.

Als we het eens zijn over de prijs dan kunt u zelf de locatie, dag en tijd uitkiezen die u uitkomt. 

 ● U krijgt een reëel bod.
 ● Wij hebben jaren ervaring in de autodemontagebrache.
 ● Uw auto kan door heel NL worden opgehaald.
 ● Wij zijn altijd bereikbaar via de telefoon of email.
 ● Wij steunen Kika
 ● U kiest zelf de locatie.


De klant staat bij ons altijd op één daarom zijn wij zijn altijd bereikbaar 7 dagen in de week vierentwintig uur per dag via het Tel. Nummer: 06 42 42 80 53

 


ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3905294/ko

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier