Uw sloopauto voor de beste prijs verkopen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-03-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
14 x
snelcode info
4976039
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Autos > Overige Autos > Overige Autos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Niet van toepassing
 ● Bouwjaar: 1980
 ● Kilometerstand: 0
 ● Kleur: Overige kleuren
 ● Brandstof: Overige brandstoffen
 ● Transmissie: Handgeschakeld
 ● Carrosserie: Hatchback (3/5-deurs)
 ● Deuren: 3

OMSCHRIJVING:

Een sloopauto verkopen is zo gedaan bij ons!

Is uw auto echt rijp voor de sloop? Dit kan om verschillende redenen het geval zijn. Na een ongeval kan het voorkomen dat een auto echt total loss is en dat de schade zo enorm is, dat herstellen van de schade geen zin meer heeft. Het kan ook dat uw auto inmiddels zoveel kilometers heeft gereden of al zo oud is, dat deze eigenlijk opgereden is en ook niet meer door de APK keuring komt. Hoe dan ook, als uw auto naar de sloop moet, wilt u vast weten waar u de auto dan het beste naar toe kunt doen.

Service.
Bij ons bent u aan het beste adres wanneer het gaat om het laten ophalen van uw auto. Dit bedrijf koopt sloopautos op door heel Nederland. In welke provincie u ook woont, uw auto wordt door hen opgehaald. Dit sloopauto ophaalbedrijf werkt samen met een heel aantal autobedrijven en op die manier kunnen zij de autos weer doorverkopen.

Goede prijs
Wanneer u er voor kiest om uw kapotte auto op te laten halen door ons, komt er een medewerker van de buitendienst bij u langs om de auto te bekijken. Deze bepaalt dan de waarde van de auto. Het is ook mogelijk om telefonisch een indicatie te krijgen van de prijs die uw auto nog opbrengt. U geeft dan door de telefoon het merk, het type, het bouwjaar, het aantal gereden kilometers en het motortype van de auto door. 

Hoe werkt het
Wilt u uw auto graag op laten halen door ons autodemontagebedrijf, dan kunt u telefonisch contact met hen opnemen. Het is ook mogelijk om via de website een formulier in te vullen. Tijdens het eerste contact geeft u een aantal gegevens over de auto door en u krijgt dan een aanbod te horen. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt er een afspraak met u gemaakt om de auto op te halen. Op dat moment wordt ook de exacte prijs bepaald en kan alles direct afgehandeld worden. U krijgt een factuur en het bedrag wordt direct aan u betaald. Zo regelen ze verder alles voor u en overhandigt u ook ter plekke het wettelijk verplichte RDW vrijwaringsbewijs.

Voordelen
Tenslotte nog een aantal voordelen op een rij wanneer u kiest voor ons bedrijf:
- 24 Uur per dag direct een medewerker aan de lijn wanneer u belt.
- U ontvangt wanneer de auto wordt opgehaald het bedrag direct contant.
- Er wordt snel gezorgd voor een RDW vrijwaringsbewijs.
- Een zeer snelle service.
- Het werkgebied is door heel Nederland.
- Positieve beoordelingen door klanten.

 

 


ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3917551/ko

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier