ProAirTech ZX 7000 luchtreiniger tot 70 m2

prijs
€ 199
datum plaatsing
22-04-15
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
32 x
snelcode info
5238996

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Ventilatoren en Aircos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Model: Staande ventilator

OMSCHRIJVING:

Wilt u een luchtreiniger kopen voor die zorgt voor schone lucht bv om klachten te verminderen van hooikoorts en astma ? Dan is de ProAirTech ZX 7000 luchtreiniger een goede keuze.  Zeven filters en een ionisator maken de lucht in ruimtes vrij van schimmels, bacteriën, pollen, stuifmeel huisstofmijt en fijnstof. De  7 gebruikte filter technologieën en het zeer brede filterspectrum filteren ook rooklucht, kooklucht en andere nare luchtjes uit uw huis of kantoor.

Schone lucht is voor ieder mens belangrijk. Voor mensen met hooikoorts, allergieën, astma of andere longaandoeningen is schone lucht echter van levensbelang. De ProAirTech ZX 7000 luchtreiniger zorgt er namelijk voor dat klachten rondom genoemde aandoeningen verminderen of zelfs verdwijnen, net zoals andere luchtreinigers dat natuurlijk doen.

De ZX 7000 luchtreiniger van ProAirTech heeft vijf standen waaronder een volautomatische luchtreinigingsstand. Deze stand maakt gebruik van een computergestuurde sensor die meet in hoeverre de lucht in een bepaalde ruimte verontreinigd is door stof of geur. Valt de verontreiniging buiten de marges dan slaat de luchtreiniger automatisch aan waardoor de lucht wordt ontdaan van nare geurtjes en stof.

ProAirTech ZX 7000 HEPA-luchtreiniger met Ionisator

De ZX 7000 luchtreiniger reinigt de lucht niet alleen door geavanceerde filters. Het apparaat heeft namelijk ook een ingebouwde ionisator. Een ionisator is een apparaat dat lucht reinigt door luchtdeeltjes elektrisch te laden. De geladen luchtdeeltjes hechten zich aan verontreinigde deeltjes waardoor deze naar beneden vallen. Ook filtert de luchtreiniger de geladen deeltjes met de daaraan gehechte verontreinigingen. Meer over de voordelen van een luchtreiniger met ionisator op deze pagina.

De zeven Filters in de ProAirTech ZX 7000

 ● Voorfilter – het voorfilter filter haren, pluizen en grote stofdeeltjes uit de lucht. Daarnaast beschermt het voorfilter de andere filters in de luchtreiniger zodat deze beter werkt.
 ● Elektrostatisch filter – dit filter zorgt er door middel van hoge spanning voor dat passerende stofdeeltjes door middel van hoge spanning neerslaan op geladen platen.
 ● Plasmafilter – verontreinigingen in de lucht, denk aan geuren, schadelijke stoffen, bacterieen en fijnstof, worden afgebroken door het plasmafilter.
 ● Koolstoffilter – het koolstoffilter is opgebouwd uit cellen met daarin bolletjes actieve kool. Hieraan hechten nare luchtjes zoals rook- of kooklucht zich.
 ● HEPA filter – het HEPA filter is een zeer fijn filter dat 99,7% van de stofdeeltjes tot een duizendste millimeter uit de lucht filtert. Daarnaast filtert het HEPA filter ook bacteriën, stuifmeel, boompollen en huisstofmijt. Vooral mensen met astma of allergische-klachten hebben baat bij een HEPA filter.
 ● Fotokatalisch filter – dit filter zorgt ervoor dat verontreinigingen in de lucht worden afgebroken. Dit filter is vooral erg effectief in het afbreken van virussen, schimmels en bacteriën in de lucht.
 ● UV Filter – het ultraviolette lucht dat in dit filter wordt gebruikt zorgt ervoor dat een groot deel van de bacteriën in de lucht worden gedood.


Zoals u al eerder kon lezen biedt de ZX 7000 vijf standen. Binnen al deze standen worden alle filters in de luchtreiniger gebruikt. Zet u de ZX 7000 op de zachte stand dan doet het apparaat zijn werkt op een zeer laag geluidsniveau. Naast zacht kunt u de ZX 7000 ook op laag, middel en hoog zetten. De luchtreiniger heeft ook een automatische stand. Wilt u snel schone lucht in uw huis of kantoor? Dan is de hoge stand aan te raden. Verder is het mogelijk om de ZX 7000 zichzelf na een bepaalde tijd automatisch te laten uitschakelen. U kunt de luchtreiniger ook met de meegeleverde afstandsbediening bedienen.

Onderhoud ZX 7000 luchtreiniger

De ZX 7000 luchtreiniger is zeer makkelijk te onderhouden. Op het moment de luchtreiniger gereinigd moet worden gaat er een indicatielampje branden. Het schoonmaken van de filters is zeer eenvoudig en neemt niet meer dan 5 minuten in beslag en staat beschreven in de meegeleverde Nederlandse gebruiksaanwijzing. Op het moment dat u gecombineerde HEPA-koolstoffilter moet vervangen dan gaat er een indicatielampje branden. Het HEPA-koolstofflter gaat bij normale verontreiniging van de lucht 2 jaar mee. De UV lamp heeft 8000 branduren en gaat gemiddeld 2 jaar mee en is eenvoudig te vervangen.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Snelheden: 5
 ● Geschikt voor ruimtes tot ( in m2): 70
 ● Functies: Ventileren
 ● Eigenschappen: Afstandsbediening, Energieklasse A of zuiniger en Timer

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4068193/ko

Deel deze advertentie met:
|