Boneco U700 Ultrasone Luchtbevochtiger tot 100 m2

prijs
€ 319
datum plaatsing
22-04-15
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
29 x
snelcode info
5239104

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Ventilatoren en Aircos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Model: Staande ventilator

OMSCHRIJVING:

De BONECO U700 ultrasone luchtbevochtiger is de nieuwste en meest krachtigste luchtbevochtiger van Boneco uitgekomen in 2015. De luchtbevochtiger zal uw ruimte tot 100m2 / 250m3  snel en efficiënt bevochtigen met naar keuze koude of  warme mist. De Boneco U700 is zeer eenvoudig te bedienen en en te vullen. De luchtvochtigheid is digitaal instelbaar en ook automatisch in te stellen zodat de gewenste luchtvochtigheid altijd op het gewenste niveau blijft. De meegeleverde ionic silver stick en antikalk patroon zorgen er voor dat de luchtbevochtiger en en het water  schoon blijft zonder bacteriën. De efficiënte bevochtigings technologie in de Boneco U700 maakt gebruik van hoogfrequente trillingen en is daarbij geruisloos en energiezuinig. De microfijne waternevel wordt de ruimte in geblazen waar het direct verdampt in de droge lucht. Het verwisselbare ontkalkingspatroon zorgt voor verdamping van zacht water. De ultrasone trillingen houden het water bacterievrij zodat u altijd gezonde lucht in uw huis of kantoor kan ademen.

Intuïtief te bedienen LED-display, warme miststand voor extra verdamping, automatische reinigingsstand, waarschuwingslampje t.b.v. reiniging, optie voor aroma verdampen, licht dim-functie voor gebruik in de slaapkamer, automatische timerfunctie (ON en OFF), zeer efficiënte en snelle bevochtiging,


EXTRA KENMERKEN:
 ● Snelheden: 5
 ● Geschikt voor ruimtes tot ( in m2): 100
 ● Eigenschappen: Afstandsbediening, Energieklasse A of zuiniger en Timer

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4068226/ko

Deel deze advertentie met:
|