SHARP KC-A50EUW luchtreiniger - luchtbevochtiger

prijs
€ 409
datum plaatsing
22-04-15
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
25 x
snelcode info
5239177

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Ventilatoren en Aircos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Model: Staande ventilator

OMSCHRIJVING:

Bent u op zoek naar een goede luchtreiniger en luchtbevochtiger die geschikt is voor hooikoorts en astma Patiënten ? Dan is de KC-A50EUW luchtreiniger en bevochtiger een luchtreiniger die wellicht past bij de eisen die u aan een luchtreiniger stelt. De KC-A50EUW  luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 38m2 of 95m3. De luchtreiniger reinigt de lucht door middel van een voorfilter, HEPA filter, koolstoffilter en een unieke plasma cluster ionisator zodat alle schadelijke deeltjes zoals fijnstof, stuifmeel en pollen worden verwijderd, ook bacteriën,allergenen, virussen, schimmels en huisstofmijten worden in een snel tempo uit de lucht gezuiverd. De luchtreiniger filtert daarbij ook nare geuren zoals rooklucht, dierenlucht en kookluchtjes zeer effectief en snel uit de lucht.

De KC-A50EUW luchtreiniger van Sharp is een van de modellen van Sharp met een gecombineerde functie. Want naast schone lucht maakt deze combi luchtreiniger ook vochtige lucht: de KC A50EUW is dan ook een luchtreiniger en luchtbevochtiger in een. De KC A50EUW is een luchtreiniger die werkt door middel van plasmaclustering. Deze manier van luchtreiniging is uniek voor Sharp luchtreinigers: Een Sharp luchtreiniger zorgt dan ook voor zeer schone en gezonde lucht in uw huis of kantoor.

Plastmacluster-luchtreiniging

Plastmacluster luchtreinigers van Sharp maken op een zeer effectieve manier ongezonde stoffen, geuren en ziektekiemen onschadelijk. Bent u astma, hooikoorts of longpatient?  Dan weet u hoe belangrijk gezonde en schone lucht is. De Sharp KC A50EUW luchtreiniger maakt de lucht in uw huis of kantoor schoon en zuiver zodat uw gezondheidsklachten verminderen.

Door de ingebouwde luchtbevochtiger zorgt de KC A50EUW voor nog schonere lucht: de statisch geladen en verontreinigde stofdeeltjes in uw huis worden door watermoleculen omsloten zodat deze door de ingebouwde filters in de Sharp KC A50EUW luchtreiniger makkelijker gefilterd kunnen worden. Daarnaast zorgt de combinatie van waterdeeltjes en plasmaclusterionen ervoor dat de lucht in uw huis van nog hogere kwaliteit wordt.

Luchtbevochtiger

De luchtbevochtiger in de KC A50EUW is zo ingesteld dat deze automatisch een luchtvochtigheid van ongeveer 60% verzorgt, deze luchtvochtigheid is uiteraard afhankelijk van de temperatuur in de ruimte waar het apparaat staat. Ook kan het apparaat ingesteld worden om een hogere of juist lagere luchtvochtigheid te generen. De automatische stand zorgt voor een luchtvochtigheid van 60% omdat dat voor het menselijk lichaam het meest comfortabel is.

De KC A50EUW luchtreiniger biedt verder een aantal praktische voordelen: zo is het apparaat voorzien van zwenkwieltjes zodat de luchtreiniger makkelijk door uw huis te verplaatsen is. Op het display kunt u makkelijk de kwaliteit van de lucht in huis of kantoor aflezen. Verder is het waterreservoir voor de luchtbevochtiger eenvoudig bij te vullen.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Snelheden: 3
 ● Geschikt voor ruimtes tot ( in m2): 38
 ● Functies: Ventileren
 ● Eigenschappen: Energieklasse A of zuiniger en Timer

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4068263/ko

Deel deze advertentie met:
|