WINIX P150 PLASMAWAVE HEPA LUCHTREINIGER

prijs
€ 199
datum plaatsing
11-05-15
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
19 x
snelcode info
5329358

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Ventilatoren en Aircos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Model: Staande ventilator

OMSCHRIJVING:

De WINIX P150 gepatenteerde plasmawave HEPA luchtreiniger is AHAM gecertificeerd, fluisterstil, ozonvrij en combineert 4 geavanceerde luchtreiniging technologieën die speciaal zijn ontworpen voor het verwijderen van fijnstof, pollen, huidschilfers van huisdieren, rooklucht, schimmelsporen, chemicaliën, en geurtjes in uw huis. De Winix P150 HEPA plasmawave luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 34 m2. De P150 heeft 4 standen en een automatische stand  Door middel van een computergestuurde stof, geur, gas en lichtsensor past de WINIX P150 zich automatisch aan zodat u altijd gezonde zuivere schone lucht in in uw huis of kantoor kan ademen.

Het  99,97% efficiënte True-HEPA-filter filtert de kleinste deeltjes zoals fijnstof, pollen en schimmelsporen. Het actieve koolstoffilter verwijdert alle nare geuren zoals rooklucht, kooklucht en dierenluchtjes vervolgens zal het WINIX gepatenteerde PlasmaWave ionisatie systeem  geuren, chemische dampen, virussen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen op moleculair niveau afbreken en onschadelijk maken. Tevens zijn alle filters behandeld met een CleanCel™ Antimicrobial Coating om de groei van geur veroorzakende micro-organismen te voorkomen. Deze superieure, all-around luchtzuivering is gecombineerd met WINIX Smart Sensors ™ die voorzien zijn van een automatische modus. De Air Quality Sensor zorgt ervoor dat u altijd schone zuivere lucht  kan ademen. De Winix P150 is daarbij zeer energiezuinig met een verbruik van slechts 4  watt op de laagste stand. Wilt u de beste luchtreiniger kopen vanwege een allergie zoals hooikoorts of om schone lucht te krijgen in verband met longaandoeningen zoals astma? Of om nare geuren zoals rooklucht, kooklucht of dierenlucht te verwijderen? Dan is de WINIX P150 plasmawave luchtreiniger een goede keus.

De WINIX P150 word standaard geleverd met een complete filterset bestaande uit 1 True-HEPA-filter en 4 actieve koolstoffilters.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Snelheden: 4
 ● Geschikt voor ruimtes tot ( in m2): 35
 ● Functies: Ventileren
 ● Eigenschappen: Energieklasse A of zuiniger en Timer

ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0206756305
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4116564/ko

Deel deze advertentie met:
|