GOEDKOPE Duorolgordijnen OP MAAT GEMAAKT!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-07-15
conditie
nieuw
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
12 x
snelcode info
5666346

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Stoffering > Gordijnen en Lamellen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

 

Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar heen bewegen. Doordat u twee lagen stof kunt bedienen kunt u de hoeveelheid licht dat uw huis inschijnt tot in detail zelf bepalen. Een rolgordijn kan meerdere functies hebben. Zo kan een rolgordijn sfeer geven aan uw huis. Doordat u de hoeveelheid licht dat in huis komt tot in detail kunt bepalen, kunt u het lekker knus maken door het donker te maken en bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken. 

Daarnaast is het ook een goede oplossing voor als de zon fel uw huis inschijnt. Als dit gebeurt is het waarschijnlijk dat uw huis binnen no-time aanvoelt als een sauna. Door een rolgordijn voor dat raam te hangen voorkomt u dit. Ook is een rolgordijn dé oplossing voor u als u meer privacy nodig heeft. Bent u het ook zat dat iedereen die langs uw huis loopt zo bij u naar binnen kan kijken? Een rolgordijn belemmert het zicht zodat u weer heerlijk kan genieten van uw privacy. Anders gezegd, het rolgordijn is dé trend van 2015! 

Doordat wij als duorolgordijnfabrikant alle tussenkanalen hebben uitgeschakeld en omdat wij de online marktleider zijn profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo vind u nergens anders op het internet meer informatie over rolgordijnen. Doordat de rolgordijnen in Weert gemaakt worden is het dus echt Nederlands maatwerk. Doordat onze rolgordijnen hier gemaakt worden en niet in bijvoorbeeld China hebben we veel meer innovatieve mogelijkheden. Hierdoor kunnen we de rolgordijnen precies maken hoe u ze wilt. Daarnaast zijn wij ook erg trots op onze service na verkoop. Ik nodig u uit om eens een keer door onze recensies te kijken en dan snapt u precies wat ik bedoel. 

Naast dat onze rolgordijnen erg handig zijn, zijn ze ook nog eens erg stijlvol. Zo kunt u aan uw rolgordijn een moter toevoegen waardoor het hele proces wordt geautomatiseerd en zo dus minder complex wordt. Als u besluit deze moter toe te voegen krijgt u daar een stijlvolle zwart/chrome afstandsbediening bij. Deze afstandsbediening kan tot wel 5 rolgordijnen afzonderlijk of tegelijkertijd bedienen.

Afhankelijk van welke generatie stof u kiest zijn er verschillende schoonmaakcriteria. Zo mag u de eerste generatie stof absoluut niet met water schoonmaken omdat de lijm water oplosbaar is. De tweede generatie mag u wel afdoen met een vochtig doekje want in deze doeken zit geen lijm. U moet daarbij wel oppassen dat u geen vochtige plekken achterlaat op uw rolgordijn. Wilt u nog meer informatie of zelf een rolgordijn ontwerpen? Ga dan snel naar website en bekijk de laatste collectie voor de laagste prijzen!

 


ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4350935/ko

Deel deze advertentie met:
|