Uw favoriete Duorolgordijnen op maat gemaakt.

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
10-08-15
conditie
nieuw
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
6 x
snelcode info
5718306

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Stoffering > Gordijnen en Lamellen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

U heeft besloten een nieuwe toets te geven aan uw ruiten, en u weet het zeker, u bent gek van de trendy rolgordijnen Bij de klantenservice van duorolgordijnen krijgt u een unieke uitgebreide collectie aan van roljaloezieën in diverse maten en modellen, vervaardigd uit de beste stoffen.
Heeft u nog nooit gehoord van duorolgordijnen? Dan is het hoog tijd om deze klassevolle gordijnen site te ontdekken.

Waarom zou u kiezen voor duorolgordijnen? 
Met een duorolgordijn heeft u sowieso de beste keuze gemaakt. Duorolgordijnen zijn niet voor niets de nieuwe trend. Dankzij de combinatie van een transparantie en niet-transparante laag, bepaalt u zelf hoeveel lichtinval u wenst. En bovendien bent u er steeds zeker van dat uw privacy is gewaarborgd. 


De uitgebreide collectie van op maat gemaakte duorolgordijnen
Omdat uw duorolgordijn onderdeel uitmaakt van uw woning, is het uiteraard van belang dat u deze kan aanpassen aan de stijl van uw woonst. Daarom bieden ze een ruime collectie aan, waarbij een keuze kan gemaakt worden uit verschillende materialen en kleuren. 

Afhankelijk van de gebruikte stoffen, en de manier waarop deze geweven zijn, wordt steeds een ander effect bereikt. Bovendien worden diverse combinaties voorzien, waarbij soms op een uiterst subtiele manier gebruik gemaakt wordt van andere materialen. Op die manier zijn er meer dan honderd verschillende duorolgordijnen waaruit u kan kiezen. Bovendien kan u de duorolgordijnen in gelijk welke kamer plaatsen, aangezien zelf de mogelijkheid wordt voorzien te kiezen uit brandwerende stoffen. Mooi toch? 

Bij Duorolgordijnen tracht steeds de nieuwste ontwikkelingen op te volgen en deze te verwerken in haar gamma. Zo vindt zowel de traditionele huismus, als de moderne trendwatcher gegarandeerd zijn of haar gading. 

Ondanks het uitgebreide gamma, staat Duorolgordijnen er garant voor dat al haar producten van de beste materialen worden vervaardigd, en steeds zijn afgewerkt met oog voor detail. De gordijnen worden dan ook steeds op maat gemaakt, wat weer voor echte Nederlandse producten zorgt.

De klant centraal 

Omdat duorolgordijnen steeds uw gewenste product met de vereiste precisie op maat maakt, wil zij dan ook niets liever dat uw bestelde rolgordijn volledig aan uw wensen voldoet. U kan dan ook steeds bij hen terecht voor al uw vragen, zodat u van begin tot einde begeleid wordt in uw aankoop. Op die manier heeft u de zekerheid dat uw beste rolgordijnen aan al uw wensen zal voldoen met de beste prijs!

Bovendien wordt uw favoriete duorolgordijnen gratis aan uw huis geleverd. 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Breedte (cm): 200
 ● Hoogte (cm): 200
 ● Kleur: Wit, Crème, Beige, Bruin, Grijs, Zwart, Blauw, Rood, Groen en Overige kleuren

ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4416001/ko

Deel deze advertentie met:
|