Te Koop Het Addo Stuur Boek Showbiz 2.

prijs
€ 9,45
datum plaatsing
20-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
29 x
snelcode info
6213871

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Showbiz DVD 2 voor de prijs van € 9,45.

W FOTO'S OP CD OF DVD MET SHOWBIZ DVD 2.

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u met het gebruikersvriendelijke, Nederlandstalige programma Arcsoft ShowBiz DVD 2 uw digitale foto's in albums kunt sorteren. Zo kunt u uw fotocollectie overzichtelijk indelen en toegankelijk maken. Van uw foto's kunt u ook diashows samenstellen, compleet met titels, geluid en speciale effecten. Als u uw albums of diashows op een cd of dvd brandt, kunt u uw collectie buiten de computer bewaren. Veilig, maar ook handig want zo'n cd of dvd kunt u met de juiste software ook afspelen op een andere computer. Of via de televisie als u een geschikte dvd-speler heeft.


De cd-rom

Op de cd-rom bij dit boek staat een volledige Nederlandstalige versie van het programma Arcsoft ShowBiz DVD 2. Daarnaast is er een map met oefenbestanden. U kunt direct aan de slag met het programma.

Recensie(s)


Handleiding volgens het Visual Steps-model waarbij stap voor stap wordt uitgelegd en geoefend hoe pc-gebruikers met het bijgeleverde softwareprogramma digitaal foto's kunnen beheren, sorteren en presenteren. Na de installatie van het programma volgen 5 hoofdstukken over foto's binnenhalen en sorteren, foto's in een diapresentatie ordenen, die voorzien van titels, overgangen en geluid, het branden ervan op cd en dvd en het binnenhalen van data van externe bronnen. Elk hoofdstuk start met het benoemen van de beginsituatie en de leerdoelen en eindigt met tips en korte achtergrondinformatie. Via zwartwitschermprinten worden de procedures concreet in beeld gebracht. Soms is door de hoeveelheid informatie de tekst in de figuur nog maar net leesbaar. Het register en de lijst met basishandelingen zijn tamelijk kort. Voor de absolute beginner. Gebonden uitgave op A4 formaat

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 9,45. Dus eerst € 9,45 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 9,45 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening