Te Koop Het Addo Stuur Boek Paint Shop Pro 9.

prijs
€ 15,49
datum plaatsing
16-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
32 x
snelcode info
6243476

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Paint Shop Pro voor de prijs van € 15,49.

In dit handboek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u foto's digitaal kunt bewerken. Het proces begint met de invoer van uw foto's via scanner, digitale camera of cd-rom. Daarna volgt de fase van bewerken van foto's, zoals het verkleinen of vergroten, het retoucheren van rode ogen of het verbeteren van de kleuren. U leert o.a. werken met selecties, lagen en maskers. Veel aandacht wordt besteed aan het afdrukken op papier. In begrijpelijke taal worden technische begrippen uitgelegd die verbonden zijn met digitale fotografie zoals resolutie, pixels en DPI. In de kleurenbijlage kunt u het resultaat van de bewerkingen goed bekijken. Na doorwerken van dit boek bent u vertrouwd met de meest gebruikte basishandelingen van het programma en kunt u met uw eigen foto's aan de slag.

Recensie(s)


Paint Shop Pro 9 is een programma voor het bewerken van foto's en het maken van illustraties voor print en web. Dit programma wint de laatste tijd steeds meer terrein op soortgelijke beeldbewerkingprogramma's (bijv. Adobe Photoshop). De reden hiervoor is dat het minder hoogdrempelig is en qua prijs goed betaalbaar. De auteur maakt gebruik van de methode Visual Steps, wat het lezen van dit boek vereenvoudigt. Prettige grote letters, veel afbeeldingen en oefeningen, die uit kleine stappen bestaan, waardoor de instructies makkelijk op te volgen zijn. In het begin van het boek wordt de lezer eerst bekend gemaakt met het gebruik van het gereedschap binnen Paint Shop Pro 9; gaandeweg komen er steeds meer elementen bij zoals het retoucheren/klonen van foto's, effecten en randen, omgaan met lagen en maskers etc. Met speciale kleurenbijlage waarmee de lezers de resultaten van de bewerkingen kunnen bekijken, en een cd-rom met daarop oefenfoto's. Het handboek Paint Shop Pro 9 is door zijn toegankelijkheid een aanrader voor jong en oud.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 15,49. Dus eerst € 15,49 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 15,49 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening