Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Moeders.

prijs
€ 7,49
datum plaatsing
16-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
17 x
snelcode info
6247016

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Moeders voor de prijs van € 7,49.

Opbouw van het boek

Het boek bestaat uit hoofdstukken die u ieder afzonderlijk in een half uur kunt doorwerken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met praktische computertips en tips speciaal voor moeders.


Inhoud

De computer is in veel gezinnen een vanzelfsprekend onderdeel van de inventaris geworden. Dit boek is speciaal geschreven voor moeders die de gezinscomputer moeten onderhouden en de PC voor hen zelf en voor de kinderen optimaal willen inrichten.


E-mail en MSN Messenger worden in veel gezinnen al dagelijks gebruikt om te communiceren met vrienden en familie. Daarnaast worden deze programma's gebruikt voor het uitwisselen van foto's, filmpjes en documenten. Internet is inmiddels een veel geraadpleegde bron van informatie en ook het online winkelen en het boeken van vakanties wordt steeds populairder. In dit boek leest u hoe u en uw gezinsleden op een leuke, maar ook veilige manier van deze mogelijkheden gebruik kunnen maken.


Ook andere veel gebruikte mogelijkheden van Windows XP worden uitgelegd zoals het branden van cd's en eenvoudige fotobewerking en afdrukken van foto's. U leest hoe u programma's installeert en de-installeert. Daarnaast leest u hoe u uw computer kunt beveiligen en wachtwoorden kunt instellen zodat u uw kinderen zonder angst voor schade op de computer kunt laten werken. Ook het oplossen van problemen met uw computer komt aan de orde.


In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld:

- doe meer met e-mail

- e-mailaccounts en adresboek

- veilig internetten

- gericht zoeken van informatie

- chatten met MSN Messenger

- foto's bewerken en afdrukken

- cd's branden

- uw computer beheren en onderhouden

- wachtwoorden en gebruikersaccounts instellen

- installeren en de-installeren van programma's

- uw systeem herstellen bij problemen

- back-ups maken van belangrijke gegevens

Recensie(s)


De bedoeling van dit boek over Windows XP is om moeders te leren de gezins-pc zo in te richten dat de hele familie hem kan gebruiken. Moeders moeten hier dan wel mee beginnen als de kinderen heel klein zijn, want anders zal zij weinig meer uit te leggen hebben. De eigenlijke bedoeling zal waarschijnlijk zijn om moeder ook wat over de pc te leren. De uitleg is gericht op beginners die nog nooit iets met een pc gedaan hebben. Moeders die het boek stap voor stap doorwerken, zullen er wel wijzer op worden. Maar deze methode is voor mensen die nu nog met de pc beginnen, erg saai. Alles is menugestuurd en wordt stap voor stap beschreven. Het boek is daarom meer geschikt in cursusverband. Op de bijgevoegde cd-rom startersgidsen voor beginners, enkele programma's als Typtrainer en Muistrainer, oefenbestanden en web-art. Met register.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 7,49. Dus eerst € 7,49 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 7,49 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening