Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Muziek.

prijs
€ 11,99
datum plaatsing
07-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
59 x
snelcode info
6255198

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp Muziek voor de prijs van € 11,99.


In dit handboek wordt stap voor stap het werken met muziekbestanden in Windows Media Player 10 behandeld. Met dit programma kunt u uw eigen muziek-cd's op de computer binnenhalen, in de mediabibliotheek opnemen en afspelen. U leest hoe u cd's kunt kopiëren (rippen) en zelf muziek-cd's samenstelt en brandt. Het gebruik van verschillende soorten audio-cd's komt aan bod. U leert hoe u uw oude LP's en cassettebandjes overzet naar de computer met het programma PolderbitS Geluidsrecorder en Geluidsbewerker.


Recensie(s)


Bekend auteur Addo Stuur doet in dit handboek uit de doeken hoe je kunt werken met muziekbestanden onder Windows XP. Daarbij geeft hij onder andere uitleg over het 'rippen' van cd's (het kopieren van muziek-cd's naar de harde schijf), online radiostations en het omzetten van muziek van een langspeelplaat naar een computer. Het boek is geschreven volgens de Visual Steps-methode: laag tempo, stap-voor-stap, met vooral heel veel schermafbeeldingen. Ideaal voor beginnende gebruikers (de serie is met name bedoeld voor senioren), maar aan de trage kant voor halfgevorderden. Harde kaft, inclusief cd-rom met Windows Media Player 10 en PolderbitS software. Met register.


Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 11,99. Dus eerst € 11,99 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 11,99 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening