Te Koop Internet en Email voor Windows Me.

prijs
€ 6,90
datum plaatsing
16-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
119 x
snelcode info
6312745

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Internet en Email voor Windows Me voor de prijs van € 6,90.

Internet en e-mail voor senioren is speciaal geschreven voor mensen die op latere leeftijd hun eerste stappen willen zetten op internet. Het is een echt doe-boek. Door het boek bij de computer door te nemen, doet u alle kennis en vaardigheden op die nodig zijn om optimaal van internet gebruik te maken. De Visual Steps-methode zorgt ervoor dat u probleemloos steeds meer mogelijkheden van de computer en internet leert gebruiken. Om met dit boek te kunnen werken heeft u slechts minimale computervaardigheden nodig.


Waarom is dit boek geschikt voor u?


- U leert in uw eigen tempo, stap voor stap.

- De methode gaat uit van minimale voorkennis.

- Het boek is gebaseerd op praktijkervaringen en getest door senioren.

- Het geeft glasheldere achtergrondinformatie zonder overbodige technische termen.

- Het bevat een handig naslaggedeelte als geheugensteun (hoe doe ik dat ook alweer?), een verklarende woordenlijst en een uitgebreide index.

- Het is dé manier om de wereld van internet te verkennen.

- Bij het boek hoort een speciale website met up-to-date informatie en de seniorenadviseur voor eventuele vragen over internet en uw computer.


Wat leert u?


Heeft u dit boek doorgenomen, dan heeft u voldoende vaardigheden om het World Wide Web te verkennen, effectief informatie te kunnen zoeken en vinden op internet, e-mails te kunnen ontvangen en versturen, contact te maken met andere internetgebruikers (chatten), gratis software te kunnen downloaden van internet, mee te doen aan nieuwsgroepen.


De Visual Steps-methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Twente, faculteit der Toegepaste Onderwijskunde, afdeling Instructietechnologie.


De auteur


Addo Stuur is internationaal bekend geworden door zijn succesvolle computerboeken voor kinderen. Hij is tevens auteur van de bestseller Windows 98 voor senioren. Hiervoor heeft hij zijn visuele stap-voor-stapmethode met veel succes aangepast.

Recensie(s)


Uitstekend verzorgd, overzichtelijke ingedeeld boek met duidelijke letters. Elke stap wordt door een duidelijke beeldschermafdruk uitgelegd, teksten zijn kort en zonder overbodige technische termen. Je leert informatie op Internet zoeken/vinden, e-mails sturen/ontvangen en gratis software downloaden. Surfen, adresboek, bewaren van tekst/plaatjes, binnenhalen van bestanden en het instellen van de pc zodat je prettig met Internet werkt is een kleine greep uit de onderwerpen. Elk hoofdstuk eindigt met oefeningen, achtergrondinformatie en tips. Het boek bevat een naslaggedeelte als geheugensteun, eveneens gebaseerd op beeldschermafdrukken, een verklarende woordenlijst en een uitgebreide index. Er is een speciale website met oefeningen, actuele informatie en materiaal voor docenten die het boek als cursusmateriaal willen gebruiken, die er al even verzorgd en duidelijk uitziet. Er wordt vanuit gegaan dat Windows 98, Explorer 5 en Outlook Express 5 op de pc zijn geinstalleerd. Auteur heeft veel (kinder)boeken en o.a 'Windows 98 voor senioren'* geschreven en de gebruikte Visual Step methode ontwikkeld.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 6,90. Dus eerst € 6,90 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 6,90 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening