Te Koop Het Boek Internet voor Senioren van Jeroen Teelen.

prijs
€ 13,99
datum plaatsing
30-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
9 x
snelcode info
6359178

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Boek Internet voor Senioren van Jeroen Teelen voor de prijs van € 13,99.


Dit boek is voor iedereen die op latere leeftijd het internet wil gaan ontdekken. E-mailen zoeken, surfen en chatten; met dit boek leert u in uw eigen tempo en stap voor stap de mogelijkheden van internet kennen. Elk hoofdstuk bevat duidelijke uitleg die ondersteund wordt met veel afbeeldingen. Door de praktische aanpak, zonder overbodige technische informatie, bent u in korte tijd in staat om zelf uw eigen weg te vinden op internet en kijkt u elke dag even in uw elektronische brievenbus of er nog nieuwe mail is binnengekomen. Met behulp van dit boek leert u werkelijk gebruikmaken en genieten van de mogelijkheden van internet.


U leert van dit boek;

verbinding maken met internet,

zoeken naar informatie op internet,

E-mail ontvangen en versturen

spelletjes op internet

veilig gebruikmaken van internet en e-mail.


Wat is de kracht van dit boek?

U leert in uw eigen tempo, stap voor stap

U maakt kennis met plaatsen op internet die zich richten op de oudere computergebruiker.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met oefeningen en een handige samenvatting.

Recensie(s)


Dit boek is gebaseerd op Windows XP met Internet Explorer 6 en Outlook Express 6. et behandelt alle basismogelijkheden van het toegang krijgen tot internet en het surfen en zoeken. Vervolgens worden het e-mailen, het gebruik maken van mailinglijsten, het chatten en het spelen van eenvoudige spelletjes via internet besproken. Tot slot is er een hoofdstuk gewijd aan het beveiligen van de pc door middel van een firewall, een virusscanner, het regelmatig maken van een back-up, e.d. In een aantal bijlagen worden de schermen van Internet Explorer, Outlook Express, het bureaublad en de verbindingswizard verklaard. De duidelijke uitleg, de bijbehorende schermafbeeldingen in zwart-wit en de gekozen websites en spelletjes zijn allemaal specifiek voor de doelgroep. Het lijvige werk is in een wat groter letterype gedrukt. Met register.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 13,99 Dus eerst € 13,99 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 13,99 op mijn rekening staat, stuur ik het Jeroen Teelen Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening