Ikvergelijk - de #1 VERGELIJKINGSSITE VAN NL

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
25-11-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
53 x
snelcode info
6359310

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Hypotheken en Verzekeringen

KENMERKEN:
 ● Type: Verzekeringen

OMSCHRIJVING:

U kunt nu voor het nieuwe jaar uw Zorgverzekering vergelijken bij Ikvergelijk!
Ieder jaar weer is het weer zover; je mag een nieuwe zorgverzekeraar kiezen en de aanbiedingen vliegen je om de oren. De ene claimt de goedkoopste te zijn, bij een ander krijg je een gratis tablet en weer een andere zegt het beste pakket te hebben. Het is logisch dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet.

Op ikvergelijk helpen we je bij het vinden van de perfecte zorgverzekering. Natuurlijk is het iets heel persoonlijks, wat voor de ene ideaal is, is voor de ander minder. Daarom kun je je persoonlijke gegevens invullen. Door het invullen van onder andere je geboortedatum en welke zorg je nodig denkt te hebben, maken we een berekening wat de beste premie voor jou is.

Aan de slag met vergelijken
Op onze website zie je op de startpagina diverse icoontjes. Deze icoontjes staan voor de verschillende verzekeringen die je bij ons kunt vergelijken. Naast de zorgverzekeringen kun je hier bijvoorbeeld ook reisverzekeringen, autoverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken. Daarnaast kun je hier ook terecht voor het vergelijken van telefoonabonnementen. Je klikt voor het vergelijken van zorgverzekeringen dus op het icoontje zorg. Aan de linkerkant zie je een scherm waar je je gegevens en voorkeuren in kunt vullen. Hoe hoog wil je je eigen risico bijvoorbeeld? En denk je wel of geen fysiotherapie nodig te hebben aankomend jaar. Bij elk stukje dat je invult, krijg je direct nieuwe resultaten te zien. Omdat alle zorgverzekeraars met vergelijkbare polissen in één rij onder elkaar staan, krijg je meteen goed overzicht van de kosten en verschillen. 

Meer informatie over de polis
Natuurlijk wil je meer gedetailleerde informatie over een zorgverzekeraar of een polis, voordat je iets afsluit. Heel logisch, daarom kun je op Ikvergelijk meteen klikken op bekijken. Je wordt dan direct doorgelinkt naar de website van de gekozen zorgverzekeraar. Ook kom je meteen bij de pagina met info over de gekozen polis. Als je echt goed wil vergelijken, klik je op meerdere zorgverzekeraars. Je kunt dan namelijk ook de verschillen zien en dat zorgt voor meer vergelijkingsmateriaal. Je kunt op Ikvergelijk rustig vergelijken en dat is wel zo fijn. Even niet plat gegooid worden met aanbiedingen en gedoe maar zelf op je gemak kijken. 

Perfecte polis gevonden? Direct online afsluiten!
Super handig dat tegenwoordig alles online gedaan kan worden. Voor het vergelijken van verschillende verzekeringen hoef je de deur niet meer uit. En ook het afsluiten gaat gewoon online. Heb je de juiste verzekering gevonden? Dan ga je via onze website direct door naar de website van de verzekeraar. Hier kun je binnen een paar klikken je verzekering afsluiten. Er worden vervolgens nog papieren opgestuurd en binnen een paar dagen is alles geregeld. Vroeger was het een drama om over te stappen van de ene verzekeraar naar een andere. Dit is gelukkig verleden tijd. Ikvergelijk doet er alles aan om het switchen van verzekeraar zo eenvoudig mogelijk te maken. En er voor te zorgen dat je goed op de hoogte bent van de tarieven van andere verzekeraars.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland

ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4751873/ko

Deel deze advertentie met:
|