Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows voor Kinderen.

prijs
€ 6,40
datum plaatsing
29-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
21 x
snelcode info
6365270

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows voor Kinderen voor de prijs van € 6,40.


"Windows 95 voor kinderen" is de perfecte introductie voor kinderen (en volwassenen) die willen leren werken met Windows 95. Kinderen leren werken met Paint, het tekenprogramma van Windows 95, en met het tekstverwerkingsprogramma WordPad, waarmee ze zelf verhaaltjes kunnen schrijven. Kindern kunnen het boek zelfstandig doorwerken. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal leuke oefeningen en opdrachten. Als kinderen het boek helemaal hebben doorgewerkt, kunnen ze zelf een werkstuk schrijven en opmaken en dat bijvoorbeeld voorzien van een tekening van een ijsbeer. Met de bon achter in het boek kan de bijbehorende gratis diskette worden besteld. Deze diskette bevat oefenteksten en een groot aantal plaatjes van dieren, stripfiguren en landkaarten. Met het programma De Verzamelaar zijn deze plaatjes gemakkelijk terug te vinden en te gebruiken.


Recensie(s)


De opvolger van het succesvolle boek 'Windows voor kinderen' (a.i. 92-41-179-7). Het boek beschrijft stap-voor-stap welke handelingen nodig zijn om tot een bepaald resultaat te komen. Hierdoor leert de lezer plaatjes tekenen en verschuiven met Paint, rekenen met de Rekenmachine, Patience spelen en teksten maken in WordPad. Kortom, het gebruik van de muis en de standaard functies van Windows. Het boek is getest door kinderen en bevat veel zwart-wit(scherm)afbeeldingen. De auteur schreef al 4 andere computerboeken voor kinderen. Geschikt voor kinderen die willen leren werken met Windows 95 en daardoor veel andere PC applicaties ook kunnen bedienen. Vanaf ca. 9 jaar.


Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 6,40. Dus eerst € 6,40 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 6,40 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening