De BESTE prijs in verzekeringen bij IKVERGELIJK!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
01-12-15
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
26 x
snelcode info
6399376

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Overige Diensten en Vakmensen

OMSCHRIJVING:

Alle verzekeringen snel en gemakkelijk vergeleken

Hoe vaak vraag jij je af op je wel bij de goede verzekering bent? En hoeveel betaal je eigenlijk voor je ziektekostenverzekering? Op de site van ikvergelijk kun je heel gemakkelijk en snel alle verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo betaal je nooit meer te veel voor je verzekering en houd je het geld in de beurs. Hier vind je ook meer informatie over ziektekostenverzekeringen, maar ook telefoonabonnement kunnen vergeleken worden. Verder zijn er veel gestelde vragen te vinden waar je waarschijnlijk het antwoord niet van wist. 

Auto-en zorgverzekeringen vergelijken


Op de site kun je allerhande verzekeringen met elkaar vergelijken. Denk aan autoverzekeringen, maar ook de bekende zorgverzekeringen. Bij de meest gestelde vragen over deze verzekeringen staat meer informatie over waar je bijvoorbeeld op moet letten bij het afsluiten van een verzekering, je kunt er informatie vinden over het eigen risico, maar ook antwoord op de vraag wat schadevrije jaren zijn. Het komt allemaal voorbij in de FAQ. Het geeft antwoord op al je onbeantwoorde vragen. 

Energieprijzen vergelijken


Het vergelijken van energieleveranciers is ook mogelijk en zo kun je veel geld besparen op je energieverbruik. Handig en snel in een handomdraai. En voor het vergelijken van aansprakelijkheidsverzekeringen kun je ook terecht op de website. In het keuzemenu geef je de huidige gezinssituatie weer, geboortedatums van jezelf en eventuele partner, verzekerd bedrag en het eigenrisico type. Dan gaat het systeem aan de slag en zo wordt er snel en makkelijk een verzekering gevonden die bij jouw situatie past. 

Telefoonabonnementen vergelijken


Voor het vergelijken van abonnementen op sim-only basis ben je hier op de juiste plek. Je selecteert snel en makkelijk je huidige provider, de hoeveelheid gewenste internet MB’s, hoeveelheid belminuten, sms’jes en de prijs die je ervoor wilt uitgeven. Dan gaat het systeem berekenen en alle providers met elkaar vergelijken. Zo krijg je een select resultaat dat bij jouw selectie past. Door simpelweg alle providers apart te bekijken, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Door de vergelijking te maken tussen allerlei providers kom je tot een gericht resultaat met als voordeel: besparen van onnodig dure kosten. 

Reisverzekeringen vergelijken


Een reisverzekering afsluiten is een belangrijk onderdeel van je verzekeringen. Je gaat wel eens op vakantie of je werkt in het buitenland, dan is het verstandig om verzekerd te zijn. In het systeem op de website vul je de gevraagde gegevens in en het systeem gaat kijken naar de verzekering die bij jou past. Het is aan te raden om de verzekeringen te vergelijken te maken voor het afsluiten van je reisverzekering. Zo bespaar je geld dat je beter kunt besteden aan iets leuks. Zo ga je zorgeloos op reis en op vakantie doordat je de reisverzekeringen vooraf hebt vergeleken op ikvergelijk!

 


EXTRA KENMERKEN:
 ‚óŹ Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland

ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4760233/ko

Deel deze advertentie met:
|