WINIX AW600 - Luchtwasser en Luchtbevochtiger

prijs
€ 349
datum plaatsing
06-12-15
conditie
nieuw
adverteerder
Healthy Air International
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0206756305
gezien
39 x
snelcode info
6432305

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Witgoed en Electronica > Overige Witgoed en Apparatuur

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

De WINIX AW600 plasmawave HEPA-luchtwasser is zowel een luchtreiniger als luchtbevochtiger die de lucht filtreert en wast waarna schone zuivere bevochtigde lucht via de plasmawave-ionisator wordt teruggeleverd aan de ruimte waarin het apparaat is geplaatst. Hierdoor is de WINIX AW600 een complete oplossing voor het bevochtigen en reinigen van verontreinigde lucht in woningen en kantoren.

De gecombineerde werking van de WINIX AW600 resulteert in een bijzonder efficiente en hygienische luchtwasser. Verontreinigde lucht wordt schoongemaakt op een manier die vergelijkbaar is met de manier waarop een HEPA luchtreiniger zijn werk doet. De luchtvochtigheid in uw  woning of kantoor zal automatisch naar de optimale gezonde luchtvochtigheid van 50 – 60 procent gaan en laat geen kalkneerslag achter.

Luchtreiniging

De AW600 van WINIX is een luchtreiniger en luchtbevochtiger ineen. De reiniging van de lucht vindt plaats door een HEPA -koolstoffilter en plasmawave ionisatie en luchtwassing. Dit zorgt voor een optimale reiniging van de lucht. Pollen, allergenen, virussen en fijnstof worden zo uiterst effectief uit de lucht gefilterd.

De hoge mate van luchtreiniging in de AW600 zorgt voor schone lucht in het gedeelte dat de luchtbevochtiging verzorgt. Hierdoor blijft het apparaat ten allen tijde hygienisch werken. En mocht het toch nodig zijn om de binnenzijde van de AW600 schoon te maken dan kan dat heel eenvoudig: de onderdelen die onderhoud behoeven kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.

Luchtbevochtiging

Naast het reinigen van lucht zorgt de WINIX AW600 door middel van een grote 7 liter watertank ook voor de juiste luchtvochtigheid in ruimtes waar het apparaat geplaatst worden. Hiervoor is dit toestel uitgerust met een luchtbevochtigingsschijven. Deze schijven zijn gemaakt van een speciaal voor WINIX ontwikkelde antibacteriële kunststof.

De luchtbevochtigingsschijven zijn verder voorzien van een speciaal oppervlak. Dit zorgt ervoor dat de schijven meer water uit de tank kunnen absorberen. Hierdoor zorgt deze luchtwasser voor een efficiëntere verdamping van water: de lucht in ruimtes is op deze manier snel op een aangename luchtvochtigheid.

Uiterlijk

De WINIX AW600 luchtwasser is ontworpen voor plaatsing in elk interieur. Het strakke en minimalistische design zorgt ervoor dat deze luchtwasser in elke ruimte niet misstaat. Bent u op zoek naar luchtwasser voor op kantoor of juist voor in uw woonkamer? De WINIX AW600 past overal.


ADVERTEERDER:
Naam: Healthy Air International
Tel: 0652452502
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4782002/ko

Deel deze advertentie met:
|