BIJ ONS EEN HOGE VERKOOPPRIJS VOOR UW OUDE AUTO!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
17-12-15
conditie
gebruikt
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
14 x
snelcode info
6503722
Financieren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Autos > Overige Autos > Schadeautos

KENMERKEN:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● Bouwjaar: 1980
 ● Kilometerstand: 300000
 ● Kleur: Overige kleuren
 ● Brandstof: Overige brandstoffen
 ● Transmissie: Handgeschakeld
 ● Carrosserie: Overige carrosserieën
 ● Deuren: 5

OMSCHRIJVING:

Sloopauto is de naam!

Het Nederlandse sloopauto ophaalbedrijf biedt vele mogelijkheden omtrent het fenomeen sloopautos. Zo heb je de mogelijkheid om sloopautos aan hen te verkopen, maar kun je daarentegen ook sloopautos inkopen. Het voordeel is dat wanneer je een sloopauto aanbiedt, zij deze zelf ophalen waardoor geen gedoe hebt met het vervoeren ervan. Daarnaast fungeren ze ook nog als een soort marktplaats. Het is namelijk mogelijk om je sloopauto bij hun platform aan te bieden, waardoor je er een degelijke prijs voor kan krijgen. Ze geven je zelfs adviezen bij de verkoop. 

Ze kopen bijna alle soorten autos.

Een voordeel is dat ze vrijwel alle autos kopen die op een of andere manier niet meer te gebruiken zijn. Dan praat je dus over autos die total los zijn. Over apk-afgekeurde autos en daarbij ook over autos met veel schade. De prijzen van de sloopautos worden bepaald door de experts. Het is aan jou de keuze of ze de auto tegen die prijs dan ook daadwerkelijk meenemen. 

Bereikbaar door het hele land

Een voordeel is dat ze vrijwel door het hele land vestigingen hebben. Zo hebben ze die in de regio Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Daarbij zijn ze binnen die regio ook op heel veel plekken bereikbaar. Een voordeel van dit grote netwerk is dat ze een auto binnen 24-uur kunnen ophalen. Ook zijn ze daardoor in het weekend en in de avonden bereikbaar. Soms kunnen ze zelfs nog sneller ophalen. In de omgeving van Arnhem kunnen ze dit namelijk al binnen zes uur doen. 

Hoe gaan ze te werk bij het inkopen van een tweedehands auto?

Het is makkelijk om rechtstreeks contact op te nemen met een van de medewerkers in een bepaalde regio. Je hoeft daardoor geen papieren in te vullen wat een voordeel is. Wanneer je opbelt is het belangrijk om je autogegevens bij de hand te hebben. Daarna treden ze op als een soort tussenpersoon. Vervolgens bieden zij de auto aan bij een van de autobedrijven waar ze nauw mee zijn verbonden. Het hoogste bod geven zij door en je bepaalt dan of je al dan niet je auto voor dat geld wilt verkopen. 

Ze zijn er ook voor vragen.

Tenslotte is er nog een speciale pagina waar ze veelgestelde vragen van autoverkopers beantwoorden. Op die manier weet je snel waar je aan toe bent. Zo beantwoorden ze bijvoorbeeld vragen over de voordelen van het verkopen aan hen, wat voor gegevens je nodig hebt en andere relevante informatie. Bijvoorbeeld hoe ze de waarde van de auto bepalen en welke papieren je allemaal nodig bent. Ook over de manier waarop ze betalen wordt informatie gegeven. 
 


ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4807346/ko

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier