Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows 98 Deel 2 voor Senioren…

prijs
€ 7,35
datum plaatsing
16-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
44 x
snelcode info
6592214

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows 98 Deel 2 voor Senioren voor de prijs van € 7,35.


Windows 98 Deel 2 voor senioren is hét vervolgboek voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil. Met dit boek leert u stap voor stap de vervolgbeginselen van het besturingssysteem Windows 98. U neemt het boek bij de computer door en doet zo in uw eigen tempo alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om de vele mogelijkheden van de computer optimaal te benutten.


Het boek Windows 98 voor senioren Deel 2.


- laat u stap voor stap leren, in uw eigen tempo


- is gebaseerd op praktijkervaringen


- is getest door senioren


- is gericht op het opdoen van praktische vaardigheden


- geeft duidelijke achtergrondinformatie


- bevat een handig naslagedeelte


- bevat een zeer uitgebreide index


Met dit boek leert u o.a.:


- zelfstandig en met plezier de computer gebruiken


- brieven en notities schrijven op de computer


- berichten per e-mail versturen en ontvangen


- surfen en zoeken op internet


- uw computer naar eigen wens instellen.


Recensie(s)


Handleiding voor het besturingssysteem Windows 98, bedoeld als "Doe-boek". Met de computer ernaast kunnen de hoofdstukken een voor een doorgewerkt worden. Een aantal symbolen wordt gebruikt om de handelingen aan te geven en of de tekst te verduidelijken. Iedere stap die beschreven wordt, wordt begeleid door beelden van het scherm, zodat je aan de hand wordt meegenomen, wat belangrijk is voor de oudere beginner om de beginangst kwijt te raken. Ook de mogelijke verkeerde acties worden met een pleister aangeduid, zodat ook iets wat gebeurt zonder dat men dat wil, als niet ongewoon wordt gezien. Het maken van een brief, hoe de tekst erin te typen, hoe deze af te drukken komt aan de orde. Een belangrijk onderdeel is het Internet, hoe een e-mail te schrijven en te versturen. Ook het ontvangen is belangrijk; hier wordt MS Outlook Express besproken. Het surfen op Internet is een van de hoogtepunten, het is als oefening opgezet. Het boek eindigt met een index. Het wat grotere formaat (28x20,5 cm.) en de duidelijke druk met vetgedrukte koppen maakt het boek extra bruikbaar voor de doelgroep. De herziene druk waarvan dit een ongewijzigde druk is, is aangepast aan de laatste versie van Windows 98 (Second edition) en bevat op een groot aantal plaatsen kleine verbeteringen.


Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 7,35. Dus eerst € 7,35 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 7,35 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening