BESPAAR HONDERDEN EUROs met IKVERGELIJK !

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-01-16
conditie
nieuw
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
7 x
snelcode info
6700316

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Overige Huis, Tuin en Inrichting

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Besparen op uw vaste lasten is niet moeilijk.

Het leven van vandaag de dag is vaak al prijzig genoeg. Het is belangrijk dat u goed bekijkt waarop u kunt besparen. Eén van deze besparingen kunt toepassen op uw vaste lasten binnen uw huishouden, bijvoorbeeld op verzekeringen. Het is belangrijk dat u de verschillende zorgverzekeringen, autoverzekeringen en reisverzekeringen met elkaar vergelijkt. Zo vindt u het juiste aanbod voor uw specifieke situatie. En het levert voor u verschillende voordelen op. Zo voorkomt u dat u een heleboel geld mis loopt. Of dat u juist een hoop geld moet betalen, omdat achteraf de gekozen verzekering toch niet zo perfect bleek te zijn als dat u destijds dacht. 

U hoeft dit niet allemaal zelf te doen. De website ikvergelijk helpt u hier graag bij. U vergelijkt zo niet alleen de premies, maar meteen ook de voorwaarden en de functies. U kunt door een aantal stappen te doorlopen op de website uw huidige autoverzekering, zorgverzekering en/of reisverzekering vergelijken met de overige aanbieders. 

Allereerst vult u uw gegevens in. Op basis van uw gegevens ziet u welke verzekeringen voor u van toepassing zijn. U krijgt inzicht in de verschillende premies en in de aanvullende pakketten. Op deze wijze kunt u rustig alles bekijken en vergelijken. Om zo tot de voor u juiste keuze te komen. Wanneer u een keuze hebt gemaakt is het ook mogelijk om op de website van de verzekeraar zelf direct uw nieuwe verzekering af te sluiten. Maar wanneer u zich nog verder wilt verdiepen in de verschillende verzekeringen is dit ook mogelijk via de website van ikvergelijk!

Per verzekering vindt u op de website handige informatie en ook veel gestelde vragen. Daarnaast vindt u per verzekering het laatste nieuws. Zoals bijvoorbeeld over het aantal ongevallen in het verkeer, wat zijn de populairste reis bestemmingen van 2016 of is de budgetpolis nu echt wel zo voordelig als dat er gezegd wordt. 

De website maakt het voor u mogelijk om 15 verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Daarnaast kunt u 18 verschillende reisverzekeringen met elkaar vergelijken. En bij de zorgverzekeringen kunt u maar liefst 37 verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. 

Om te voorkomen dat u in de toekomst wellicht toch nog te veel gaat betalen voor uw verzekeringen, bijvoorbeeld omdat uw woon of leefsituatie is verandert kunt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Onderaan de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Door eenvoudig uw mail adres in te vullen ontvangt u één keer per maand de gratis nieuwsbrief.

Begin vandaag nog met te besparen op uw vaste lasten en bekijk en vergelijk in uw eigen vertrouwde omgeving met een lekker kopje koffie of thee uw verschillende verzekeringen met behulp van de website. En maak zo de keuze die het meest bij uw woon en/of leef situatie past. En zonder te veel hier voor te betalen.

 


ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4888250/ko

Deel deze advertentie met:
|