Meld uw Open Zeilboot aan bij Bootveiling

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
09-03-16
conditie
gebruikt
adverteerder
Bootveiling
type
aangeboden
adverteert sinds
01-07-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0204919492
gezien
5 x
snelcode info
6922008
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Watersport en Boten > Boten en Jachten > Open zeilboten

KENMERKEN:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● Merk: Overige merken
 ● Model of Type: Meld uw Open Zeilboot aan bij Bootveiling
 ● Bouwjaar: 1993
 ● Lengte (in mtr): 0
 ● Breedte (in mtr): 0
 ● Diepgang (in mtr): 0
 ● Slaapplaatsen (aant): 0
 ● Hutten (aant): 0
 ● Rompmateriaal: Polyester

OMSCHRIJVING:

Uitnodiging online bootveiling en online taxatie (kosteloos) - Register Veilinghuis Schepen en Pleziervaartuigen 

Veilinghuis Bootveiling
Sinds 2005 organiseert Bootveiling vrijwillige online Bootveilingen en Bootinschrijvingen in opdracht van particulieren, jachtmakelaars en de overheid. Wij zijn een platform om in een relatief korte tijd door de organisatie van een online veiling of inschrijving en veel publiciteit verkopers en kopers van boten bij elkaar te brengen.

Familiebedrijf Bootveiling
Bootveiling is een familiebedrijf met een persoonlijke en specifieke dienstverlening. In tegenstelling tot andere spelers is Bootveiling geen faillissement, kunst of verzamelobjecten veilinghuis. Bootveiling is specialist in het vrijwillig online veilen van (incourante) boten en heeft als enige in Europa 10 jaar bootveiling ervaring op zo’n grote schaal. Bootveiling heeft inmiddels 1.500 - 2.000 boten, schepen, grachtenboten, superjachten, sloepen, woonarken, werkschepen online geveild. 

Specialistische vakkennis
Een boot vrijwillig online verkopen is een vak apart. Bootveiling biedt u deze specialistische vakkennis. Bootveiling is als enige in Nederland en België een Register Veilinghouderbedrijf Schepen en Pleziervaartuigen.

Onvoorwaardelijke Biedingen en volledige Jachtmakelaardij Service
Uw verkoopboot adverteren op boten websites zonder concreet resultaat of kiest u eenmalig voor Bootveiling met onvoorwaardelijke biedingen inclusief persoonlijke verkoopservice?
Het aantal geïnteresseerden en geregistreerde bieders voor uw boot via Bootveiling zult u met geen enkele andere (gratis of betaalde) advertentie website bereiken.

Wat is het verschil met een andere tweedehands websites? 
Nooit meer onzin biedingen. Om de betrouwbaarheid van biedingen te waarborgen wordt het verloop van onze online veilingen op verzoek gecontroleerd door een onafhankelijke gerechtsdeurwaarder. Een potentiële bieder zal zijn bod te allen tijde beter overwegen en nakomen.

Snelle, veilige en kosteloze verkoop
Binnen 21 dagen weet u precies wat onze 80.000 potentiële bieders voor uw boot willen bieden. Daarna heeft u 3 dagen om zelf te besluiten of u het hoogste bod wel of niet wilt accepteren. Het bod is onvoorwaardelijk en u ontvangt na de koop de totale verkoopsom binnen 7 dagen. U betaalt bovendien geen verkoopcommissie. 

Hoe werkt het?
De online veilingperiode bedraagt 21 dagen. Boten worden direct onder de aandacht gebracht van duizenden geregistreerde en potentiële bieders (80.000). Boot Inspecties (bezichtigingen met aangemelde Bootveiling klanten) zijn te allen tijde op afspraak en op de eigen ligplaats. Na de bezichtigingen volgt de sluiting van de online veiling. Elk bod is onvoorwaardelijk. Bootveiling overlegt met de verkoper of het bod wel of niet wordt gegund. De verkoper is te allen tijde eindbeslisser of een boot wel of niet aan de hoogste bieder wordt verkocht. Bij gunning wordt de koper direct automatisch gefactureerd en zorgt Bootveiling voor de financiële afhandeling van de gelden via Stichting Derdengelden Bootveiling of een kwaliteitsrekening van een notariskantoor, binnen zeven dagen.
De veilingkosten worden door de koper betaald, de verkoper betaalt geen veilingcommissie. Een boot wordt verkocht in de staat waarin deze op het moment van gunning verkeert ("as is where is").

Wat is mijn voordeel?
1. Bootveiling verkoopt gemiddeld 85 % binnen 21 dagen, ook in de winter;
2. Ik betaal GEEN verkoopcommissie;
3. Ik ontvang een verkoopservice van A tot Z zoals bij een gerenommeerde jachtmakelaardij;
4. Ik mag zelf de startprijs van de online bootveiling bepalen;
5. 80.000 potentiële bieders;
6. Kosteloze online taxatie van uw boot;
7. Het aantal geïnteresseerden en bieders voor uw boot via Bootveiling zult u met geen enkele andere (gratis of betaalde) advertentie website bereiken.

Met vriendelijke groet,
 
Bootveiling team
Register Veilinghouderbedrijf 
Schepen en Pleziervaartuigen

t: +31 (0)204919492
t: +32 (0)3 2059280


ADVERTEERDER:
Naam: Bootveiling
Tel: +31(0)20 491 9492
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5028456/ko


Bootveiling B.V.
E: info@bootveiling.com 
W: www.bootveiling.com ;
T: +31 (0)20 491 9492
F: +31 (0)20 491 9090

Deel deze advertentie met:
|