Te Koop een Addo Stuur Boek Websites Maken.

prijs
€ 11
datum plaatsing
15-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
62 x
snelcode info
7002348

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop een Addo Stuur Boek Websites maken met Web! Pro voor de vaste prijs van € 11,00.

In dit handboek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een website kunt maken. Het proces begint met het ontwerpen van de webpagina's en frames. Daarna volgt de fase van het toevoegen van tekst, afbeeldingen en allerlei grafische effecten. Aan de hand van het tekenprogramma Paint wordt uitgelegd hoe u knoppen en andere grafische elementen kunt maken. U leest hoe u een gastenboek maakt en formulieren ontwerpt voor het contact met de bezoekers van uw website. Veel aandacht wordt besteedt aan het uploaden van uw website en het publiceren op internet. De oefensite die u heeft gemaakt kunt u een jaar gratis op de speciale server plaatsen. Later kunt u die vervangen door een zelfgemaakte website. Naast het maken van een persoonlijke website als oefening, leest u in dit boek hoe u een fotoalbumsite, een hobbysite, een verenigingssite en een bedrijfssite ontwerpt.

Recensie(s)


Speciaal voor de beginners, die voor het eerst een website willen ontwerpen, is er een web-editor op de markt gebracht genaamd 'Web Pro!'. Met dit wysiwyg-pakket (Wat je ziet is wat je krijgt) kunnen gebruikers op een visuele manier websites maken, wijzigen en publiceren. Dit pakket is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het ontwerpen van websites. De auteur maakt gebruik van de methode "Visual Steps", wat het lezen vereenvoudigt. Prettige grote leters, veel afbeeldingen en oefeningen, die uit kleine stappen bestaan, waardoor de instructies makkelijk op te volgen zijn. In het begin van het boek wordt de lezer ingeleid hoe hij/zij eerst de website ontwerpt met webpagina's en frames; gaandeweg komen er steeds meer elementen bij zoals het toevoegen van tekst, afbeeldingen, formulieren, een gastboek etc. De lezer wordt de service aangeboden om een jaar lang zijn/haar website op een speciale webserver te plaatsen. Ook is er als extra een cd-rom toegevoegd met de complete Nederlandstalige versie van "Web pro! Extended Edition 2.2". Gebonden, A4 formaat.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 11,00. Dus eerst € 11,00 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 11,00 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening