Weg Met Die Oude Website Het Is Nu Tijd voor Een..

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
17-04-16
adverteerder
NJ Webmarketing
type
aangeboden
adverteert sinds
02-03-2016
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0626308680
gezien
12 x
snelcode info
7201134

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Webdesigners en Domeinnamen

OMSCHRIJVING:

 

Weg met die oude lelijke slecht functionerende website het is nu tijd voor een echte site, goed vindbaar en makkelijk te beheren. 

Laten wij de pijn van niet goed functionerende websites die geen geld opbrengen wegnemen en nieuw leven in uw website te blazen. 

Ons systeem is UNIEK, heeft meer dan 5 miljoen gebruikers en onderscheidt zich door individueel aanpasbare teksten en plaatjes voor desktop, tablet en mobiele telefoongebruikers.

Door toepassing van de laatste technieken is het mogelijk 70% meer rendement te behalen o.a. door gerichte actie-oproepen op de sites achter te plaatsen.

Het systeem dat ik aanbied is erop gericht om bezoekers aan websites aangepaste gebruikers ervaring te laten beleven, hetgeen inhoud dat met het aangeboden webbouwer-platform het mogelijk is een website te bouwen die individueel in te stellen en aan te passen is voor desktop tablet en mobiele telefoon gebruikers, hetgeen uniek is.

Tweede voordeel van het systeem is dat door toepassing van “sitewide” wisselende oproepen voor bepaalde acties en/of doeleinden bijvoorbeeld feestdagen acties, uitnodigingen ingesteld kunnen worden.

Derde tijdbesparende voordeel is dat de websites gebouwd met ons systeem door gebruikers op onze server makkelijk te onderhouden en te updaten zijn met nieuwe teksten en fotos.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, of laat ons een vrijblijvend concept maken van een website die u het meest aanspreekt om te ervaren hoe uw nieuwe gerevitaliseerde website eruit gaat zien 


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland
 ● Type: Domeinregistratie, Webdesign, Webhosting, Website Bouw en Zoekmachine-optimalisatie

ADVERTEERDER:
Naam: NJ Webmarketing
Tel: 0626308680
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5111333/ko


NJ Webmarketing  assisteert midden-en kleinbedrijf met praktische toepassingen van Internetmarketing. 

Test  Gratis 30 Dagen Award Winning Technologie waarmee wereldwijd ruim 5 miljoen websites zijn gebouwd.

Door toepassing van de laatste technieken is het mogelijk 70% meer rendement te behalen door gerichte actie-oproepen op de sites achter te plaatsen.

 

Deel deze advertentie met:
|