bureaustoel design wit lage rugleuning

Huis, Tuin en Inrichting > Bureaus en Bureaustoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Type: Bureaustoel

OMSCHRIJVING:
bureaustoel design wit lage rugleuning | zitten
bureaustoel design wit lage rugleuningIn een prettig ingerichte omgeving is het vooriedereen fijner werken. Dat geldt voor de kleuren en gebruikte materialen maarzeker voor de inrichting van het kantoor of de thuiswerkplek. Een goede bureaustoeldie er ook nog eens fantastisch uitziet maakt dan alle verschil.


De Parker bureaustoel is strak ontworpen en er is gedacht aan de kleinstedetails zoals een fraai chromen frame en een zorgvuldig afgewerkte zitting. Destoel is in hoogte verstelbaar en heeft een kantelfunctie die in één stand vastte zetten is. De stijlvol afgewerkte en in vlakken verdeelde zitting geven destoel een zakelijke design uitstraling. De stoel straalt een dynamiek uit dieuitnodigt om lekker aan de slag te gaan. De Parker design bureaustoel vanDutchfurn met lage rugleuning doet het op kantoor evengoed als thuis. Dezebureaustoel heeft moderne én klassieke vormen waardoor hij past in vrijwelieder interieur. De Bureaustoel Parker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, witen bruin.


Dutchfurn levert deze en andere design bureaustoelen uit voorraad. De prijzenzijn inclusief BTW en bezorging. Naast dit model heeft Dutchfurn een grootassortiment designmeubels, ARBO NEN en NPR stoelen, bureaus en zadelkrukken.Wilt u advies over de inrichting of wilt u een voorstel voor grotere aantallendan staan we ook graag voor u klaar.

Duurzaam
De bekleding van onze design bureaustoelen is PUleer. De volledige naam van PU is polyurethaan. Duurzamepolyurethaanbeschermlagen zorgen ervoor dat de levensduur van veel productenaanzienlijk wordt verlengd zodat ze veel langer meegaan, daarnaast is PUvolledig te recycleren. Het frame van onze bureaustoelen bestaat uit staal en aluminium, materialendie ook volledig recyclebaar zijn en voor 100% worden hergebruikt. Onderhoudaan de stoelen hoeft er niet of nauwelijks plaats te vinden, vuil en vlekkenkunnen eenvoudig met een vochtige doek en wat allesreiniger of groene zeepworden verwijderd. De stoelen zijn uiterst duurzaam omdat ze erg lang meegaanen vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijn vanuit milieuoogpunt ookduurzaam door de gebruikte materialen. Aan het einde van hun levenscycluskunnen de stoelen dus met een gerust hart ingeleverd worden bij degemeentelijke milieustraat. Door deze eigenschappen voldoen de bureaustoelenvan Dutchfurn aan de kenmerken van de internationale ISO 14001 gericht op eenbeter milieu en duurzaam ondernemen.
Direct leverbaar

Bekleding zitvlak

PU


Bekleding rugleuning

PU


Onderstel

Gegalvaniseerd staal

Breedte van het zitvlak

48 cm


Totale breedte

55 cm


Diepte van het zitvlak

46 cm


Totale hoogte

89,5 - 100 cm


Hoogte van het zitvlak

46,5 - 57 cm


Hoogte van de rugleuning

43 cm


Hoogte van de armleuning

23 cm


Diameter van de poten

72 cm

In hoogte verstelbaar

Ja


Zwenkwielen

5


360° draaibaar

Ja


Armleuningen

Ja


Bescherming tegen de vloeren

Nee


Montage

Ja


Maximum ondersteunend gewicht

120 kg


ADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172456/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738
  • Prijs € 95
  • Datum plaatsing 09-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Dutchfurn
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2013
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0756149738
  • Bekeken 10 x
  • Snelcode info 7390401

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice