bureaustoel soft pad zwart lage rugleuning

Huis, Tuin en Inrichting > Bureaus en Bureaustoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Type: Bureaustoel

OMSCHRIJVING:
bureaustoel soft pad zwart lage rugleuning | zitten
bureaustoel soft pad zwart lage rugleuningIn een prettig ingerichte omgeving is het vooriedereen fijner werken. Dat geldt voor de kleuren en gebruikte materialen maarzeker voor de inrichting van het kantoor of de thuiswerkplek. Een goede bureaustoeldie er ook nog eens fantastisch uitziet maakt dan alle verschil.


De Benson design bureaustoel is strak ontworpen en er is gedacht aan dekleinste details zoals een fraai chromen frame en een zorgvuldig afgewerktezitting. De stoel is in hoogteverstelbaar en heeft een kantelfunctie die in één stand vast te zetten is. De dikke kussens geven optimaal comfort en een fraaie zakelijke designuitstaling. De armleggers in de kleur van de stoel vandeze officechair zijn af te ritsen. De stoelstraalt een dynamiek uit die uitnodigt om lekker aan de slag te gaan. De designbureaustoel van Dutchfurn met lage rugleuning doet het op kantoor evengoedals thuis. Deze bureaustoel heeft moderne én klassieke vormen waardoor hijpast in vrijwel ieder interieur. De bureaustoel Benson is verkrijgbaar inde kleuren zwart, buin en wit.


Dutchfurn levert deze en andere design bureaustoelen uit voorraad. De prijzenzijn inclusief BTW en bezorging. Naast dit model heeft Dutchfurn een grootassortiment designmeubels, ARBO NEN en NPR stoelen, bureaus en zadelkrukken.Wilt u advies over de inrichting of wilt u een voorstel voor grotere aantallendan staan we ook graag voor u klaar.

Duurzaam
De bekleding van onze design bureaustoelen is samengesteld uit splitleer en PUleer. De volledige naam van PU is polyurethaan. Duurzamepolyurethaanbeschermlagen zorgen ervoor dat de levensduur van veel productenaanzienlijk wordt verlengd zodat ze veel langer meegaan, daarnaast is PUvolledig te recycleren. Het frame van onze bureaustoelen bestaat uit staal en aluminium, materialendie ook volledig recyclebaar zijn en voor 100% worden hergebruikt. Onderhoudaan de stoelen hoeft er niet of nauwelijks plaats te vinden, vuil en vlekkenkunnen eenvoudig met een vochtige doek en wat allesreiniger of groene zeepworden verwijderd. De stoelen zijn uiterst duurzaam omdat ze erg lang meegaanen vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijn vanuit milieuoogpunt ookduurzaam door de gebruikte materialen. Aan het einde van hun levenscycluskunnen de stoelen dus met een gerust hart ingeleverd worden bij degemeentelijke milieustraat. Door deze eigenschappen voldoen de bureaustoelenvan Dutchfurn aan de kenmerken van de internationale ISO 14001 gericht op eenbeter milieu en duurzaam ondernemen.Bekleding zitvlak

Splitleer


Bekleding rugleuning

Splitleer


Onderstel

Verchroomd staal

Breedte van het zitvlak

48 cm


Totale breedte

72 cm


Diepte van het zitvlak

46 cm


Totale hoogte

91 - 99 cm


Hoogte van het zitvlak

48,5 - 56,5 cm


Hoogte van de rugleuning

42,5 cm


Hoogte van de armleuning

20 cm


Diameter van de poten

72 cmIn hoogte verstelbaar

Ja


Zwenkwielen

5


360° draaibaar

Ja


Armleuningen

Ja


Bescherming tegen de vloeren

Nee


Montage

Ja


Maximum ondersteunend gewicht

120 kg


ADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172461/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738
  • Prijs € 129,95
  • Datum plaatsing 09-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Dutchfurn
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2013
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0756149738
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 7390403

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice