bureaustoel design office zwart

Huis, Tuin en Inrichting > Bureaus en Bureaustoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Type: Bureaustoel

OMSCHRIJVING:
bureaustoel design office zwart | Kantoor
bureaustoel design office zwart

In een prettig ingerichte omgeving is het vooriedereen fijner werken. Dat geldt voor de kleuren en gebruikte materialen maarzeker voor de inrichting van het kantoor of de thuiswerkplek. Een goede bureaustoeldie er ook nog eens fantastisch uitziet maakt dan alle verschil.


Deze design bureaustoel is strak ontworpen en er is gedacht aan de kleinstedetails zoals een fraai chromen frame en een zorgvuldig afgewerkte zitting. Destoel is in hoogte verstelbaar en heeft een neigmechanismewat in 5 standen is te blokkeren en bovendien in te stellen is op het gewichtvan de gebruiker.

De 2 losse rugkussens geven een fantastische steun eneen ongekende zakelijke design uitstaling. De armleggers van dezeofficechair zijn van een apart design en zijn mooi verchroomd. De stoel straalt een dynamiek uit die uitnodigt om lekker aan de slag tegaan. De design bureaustoel van Dutchfurn met lage rugleuning doet het opkantoor evengoed als thuis. Deze bureaustoel heeft moderne én klassiekevormen waardoor hij past in vrijwel ieder interieur. Deze Bureaustoel isverkrijgbaar in de kleuren zwart, buin en wit.


Dutchfurn levert deze en andere design bureaustoelen uit voorraad. De prijzenzijn inclusief BTW en bezorging. Naast dit model heeft Dutchfurn een grootassortiment designmeubels, ARBO NEN en NPR stoelen, bureaus en zadelkrukken.Wilt u advies over de inrichting of wilt u een voorstel voor grotere aantallendan staan we ook graag voor u klaar.

Duurzaam
De bekleding van onze design bureaustoelen is samengesteld uit splitleer en PUleer. De volledige naam van PU is polyurethaan. Duurzamepolyurethaanbeschermlagen zorgen ervoor dat de levensduur van veel productenaanzienlijk wordt verlengd zodat ze veel langer meegaan, daarnaast is PUvolledig te recycleren. Het frame van onze bureaustoelen bestaat uit staal en aluminium, materialendie ook volledig recyclebaar zijn en voor 100% worden hergebruikt. Onderhoudaan de stoelen hoeft er niet of nauwelijks plaats te vinden, vuil en vlekkenkunnen eenvoudig met een vochtige doek en wat allesreiniger of groene zeepworden verwijderd. De stoelen zijn uiterst duurzaam omdat ze erg lang meegaanen vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijn vanuit milieuoogpunt ookduurzaam door de gebruikte materialen. Aan het einde van hun levenscycluskunnen de stoelen dus met een gerust hart ingeleverd worden bij degemeentelijke milieustraat. Door deze eigenschappen voldoen de bureaustoelenvan Dutchfurn aan de kenmerken van de internationale ISO 14001 gericht op eenbeter milieu en duurzaam ondernemen.


Bekleding zitvlak PU - Leer Bekleding rugleuning PU - Leer
Onderstel Gegalvaniseerd staal Afmetingen Breedte van het zitvlak 47 cm Totale breedte 63 cm Diepte van het zitvlak 45,5 cm Totale hoogte 115 - 125 cm Hoogte van het zitvlak 46 - 56 cm Hoogte van de rugleuning 69 cm Hoogte van de armleuning 18 cm Diameter van de poten 3 cm Diameter onderstel 65 cm Andere Kenmerken In hoogte verstelbaar Ja Zwenkwielen Ja 360° draaibaar Ja Armleuningen Ja Bescherming tegen de vloeren Nee Montage Ja Maximum ondersteunend gewicht 120 kg


ADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172453/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738
  • Prijs € 259,95
  • Datum plaatsing 09-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Dutchfurn
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2013
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0756149738
  • Bekeken 39 x
  • Snelcode info 7390434

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice